Γ. Βλάχος: «Δεν υπάρχει περιθώριο ήττας – Μόνο νίκη με Χερσόνησο»

Για την αναμέτρηση με την Χερσόνησο, τους στόχους της Βόνης αλλά και για το κλίμα της ομάδας μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Γιώργος Βλάχος.

Ο ποδοσφαιριστής της Βόνης αναφέρθηκε στην βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ και την ψυχολογία που δεν είναι στα καλύτερα της, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι πλέον δεν υπάρχει άλλος στόχος για την ομάδα εκτός από τη νίκη στο ματς με την Χερσόνησο.

Παράλληλα αναφέρθηκε στους στόχους οι οποίοι δεν έχουν αλλάξει και δεν είναι άλλοι από την παραμονή στην κατηγορία, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το Δ.Σ. και την στήριξη που έχουν.

Για το παιχνίδι με την Χερσόνησο: «Σίγουρα μετά από μια τέτοια οδυνηρή εμφάνιση η ψυχολογία μας δεν ήταν και η καλύτερη. Αλλά πιστεύω πως μετά την κουβέντα που είχαμε ως ομάδα θα το ανατρέψουμε. Το αυριανό παιχνίδι θα αντιμετωπιστεί σαν τελικός από την πλευρά μας καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια ήττας απέναντι σε μια υπολογίσιμη ομάδα όπως αυτή της Χερσονήσου. Σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη».

Για τους στόχους της ομάδας: «Οι στόχοι της ομάδας ήταν από την αρχή της χρονιάς ξεκάθαρα η παραμονή στην κατηγορία, μπορούσαμε να είχαμε συγκεντρώσει μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών αλλά υπάρχει ικανοποίηση από τους περισσότερους. Από την μεριά μου θεωρώ πως συμβάλω με ότι μπορώ στην ομάδα και θέλω μέρα με τη μέρα να βελτιώνομαι μέσω αυτού του συνόλου».

Για το κλίμα στην Βόνη: «Το κλίμα στην ομάδα είναι ένα κλίμα παρέας – οικογένειας το οποίο πραγματικά μας κάνει να χαιρόμαστε το ποδόσφαιρο, παρότι τις συνεχόμενες ήττες ο ένας θα στηρίξει τον άλλο και η διοίκηση είναι πάντα δίπλα μας για ότι χρειαστούμε. Εύχομαι καλή χρονιά και υγεία σε όλους».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P