Ιππ. Κομνηνός: «Ήρθα στο Λίντο για να το βοηθήσω να επιστρέψει στην Α1 ΕΠΣΗ»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Λίντο παραχώρησε στο ???????????????????????????????????????? ο Ιπποκράτης Κομνηνός. 

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αποφάσισε να αγωνιστεί στο Λίντο παρά τις πολλές προτάσεις που είχε από ομάδες της παραπάνω κατηγορίας και στο ???????????????????????????????????????? αναλύει τους λόγους που τον οδήγησαν στο Λίντο.

Ολοκλήρωσε το «μπαμ» με Ιππ. Κομνηνό το Λίντο!

Για τους λόγους που επέλεξες να αγωνιστείς στο Λίντο: «Καταρχάς να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για εμένα, με τιμά το ενδιαφέρον τους.  Στην παρούσα φάση αποφάσισα να αγωνιστώ με τη φανέλα του Λίντο ούτως ώστε να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει στην Α1 ΕΠΣΗ όπου είναι και ο μοναδικός στόχος. Η παρουσία του αδερφού μου Αντώνη έπαιξε τον μεγαλύτερο ρόλο στο να συμφωνήσω να έρθω στο Λίντο. Στο Λίντο έχω πάρα πολύ καλούς φίλους. Είναι μια ομάδα νεανική που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο για τα δεδομένα της κατηγορίας».

Ποιοι είναι οι στόχοι σου με την φανέλα του Λίντο: «Είχα κάποιους σοβαρούς τραυματισμούς όπου πλέον έχω αφήσει πίσω. Μέχρι το τέλος της σεζόν ο στόχος δεν είναι άλλος από την άνοδο. Θα κάνουμε τα πάντα για να το καταφέρουμε. Με την εμπειρία μου και τις παραστάσεις μου από κατηγορίες πολύ παραπάνω θα προσπαθήσω να δώσω ότι μπορώ και εγώ όπως και όλα τα παιδιά της ομάδας. Έχουν ήδη έμπειρα παιδιά όπως ο αδερφός μου (σ.σ. Αντώνης Κομνηνός), ο Κάββαλος, ο Διακάκης, ο Ψαλιδακης». 

Για το αν είχε επικοινωνία με τον Δήμο Χριστοφή: «Το Λίντο διαθέτει έναν πολύ καλό προπονητή. Έχω μιλήσει μαζί του, μου είπε τη φιλοσοφία της ομάδας και είμαστε στα ίδια θέλω. Όποτε σκληρή δουλειά για όσα παιχνίδια μένουν και τα υπόλοιπα εντός αγωνιστικού χώρου».

Για το αν έχει εικόνα από την κατηγορία: «Δεν έχω πλήρης εικόνα από τον όμιλο. Δεν ξέρω τις ομάδες καλά. Όποτε δεν μπορώ να σου πω. Το μόνο σίγουρο ότι ο δυσκολότερος αντίπαλος είναι ο κακός μας εαυτός».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P