Π. Καπιζιώνης: «Να επιστρέψουμε στις νίκες με την ΑΕΚ – Να διασκεδάσουμε την επιστροφή του Ποσειδώνα»

Να αφήσουν πίσω την βαριά ήττα από τον ΠΟΑ και να πανηγυρίσουν τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ θέλει ο Παναγιώτης Καπιζιώνης. 

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Ποσειδώνα μίλησε στο ???????????????????????????????????????? για το παιχνίδι που πέρασε με τον ΠΟΑ, τονίζοντας πως η ομάδα του έδειξε κακή εικόνα, ενώ έδωσε σύνθημα νίκης για το ματς με την ΑΕΚ.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στους στόχους του Ποσειδώνα που δεν είναι άλλοι από το να χαρούν την φετινή χρονιά και να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Τέλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Ήδη έχουμε αφήσει πίσω μας την ήττα και την κακή εμφάνιση κόντρα στον ΠΟΑ και κοιτάζουμε το παιχνίδι που έρχεται που είναι εξίσου δύσκολο κόντρα στην ΑΕΚ εκτός έδρας, έχοντας μοναδικό στόχο να επιστρέψουμε στις νίκες και στο καλό ποδόσφαιρο».

Για τους στόχους του Ποσειδώνα: «Ο στόχος φέτος της ομάδας μας είναι να διασκεδάσουμε την επιστροφή του Ποσειδώνα στην πρώτη κατηγορία μέσα από την καλή διάθεση που υπάρχει γύρω από την ομάδα και την συντονισμένη προσπάθεια από όλους. Θέλουμε να δίνουμε χαρά στον κόσμο μας και να πανηγυρίζουμε νίκες. Στο τέλος της χρονιάς θα κάνουμε το ταμείο μας».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ: «Το φετινό πρωτάθλημα στην Α1 ΕΠΣΗ σίγουρα είναι το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών, καθώς περίπου 13-14 ομάδες θεωρώ ότι έχουν την ίδια δυναμική και έτσι κάθε αγωνιστική σχεδόν όλα τα παιχνίδια είναι αμφίρροπα. Εμείς θέλουμε να το απολαύσουμε αυτό με καλό ποδόσφαιρο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P