Ισόπαλη η… ματσάρα στο Λίντο!

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι με αρκετές φάσεις, δοκάρια και καλό ρυθμό, Δόξα Ηρακλείου και ΑΕ Κρητών ήρθαν ιοόπαλες με σκορ 1-1 στο Λίντο!

18/01/2023 18:30
Β2 ΕΠΣΗ - 1η αγωνιστική - 2022-23

Στατιστικά παίκτη

    55' ΓΚΟΛ Κοκοσάλης Νικόλαος
Δασκαλάκης Λεωνίδας ΓΚΟΛ 70'    

ADVERTISING

Σε εξ’ αναβολής παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής της Β2 ΕΠΣΗ, Δόξα Ηρακλείου και ΑΕ Κρητών ήρθα ισόπαλες με σκορ 1-1. Πρώτη φάση στο 11′ για τους φιλοξενούμενους, με τον Σπανάκη να κάνει το σουτ, όμως ο Ντάγκινης μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 32′ μια αδύναμη κεφαλιά του Κοκοσάλη, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας, με την Δόξα να έχει μέχρι το ημίωρο την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να απειλήσει τον Σίμο.

Στο 45′ ο Ορφανουδάκης έκανε ένα μακρινό σουτ, με την μπάλα λόγω του αέρα να αλλάζει πορεία και τον Σίμο να πραγματοποιεί μια σπουδαία επέμβαση. Τελευταία φάση του ημιχρόνου ένα λεπτό μετά, με το σουτ του Δασκαλάκη να περνάει άουτ.

ADVERTISING

Στην επανάληψη, ο ρυθμός ανέβηκε, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες. Αρχικά στο 53′ ο Κοκοσάλης εκτέλεσε το φάουλ, έδιωξε δύσκολα η άμυνα, ενώ τρια λεπτά αργότερα, η ΑΕ Κρητών άνοιξε το σκορ. Ο Κοκοσάλης εκμεταλλεύτηκε λάθος, βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα και πλάσαρε υποδειγματικά κάνοντας το 0-1!

Στο 57′ ένα μακρινό διώξιμο του Καρακωνσταντάκη, η μπάλα πήρε παράξενη πορεία και κατέληξε στην συμβολή των δοκαριών! Στο 65′ ο Κοκοσάλης εκτέλεσε το φάουλ, με τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 69′ μετά από κόρνερ, ο Τσομπανάκης πήρε τη κεφαλιά, με τους αμυντικούς να διώχνον πάνω στη γραμμή και την ΑΕ Κρητών να χάνει μεγάλη ευκαιρία για το 0-2!

Η Δόξα ένα λεπτό αργότερα ισοφάρισε με μακρινό σουτ του Δασκαλάκη! Οι φάσεις δεν τελείωσαν εκεί, στο 85′ ένα φοβερό σουτ του Ορφανουδάκη, έδιωξε δύσκολα και εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Σίμος, ενώ ένα σουτ του Τσομπανάκη στο 88′, απέκρουσε ο Ντάγκινης.

ADVERTISING

Η Δόξα άγγιξε την νίκη, όταν στις καθυστερήσεις, ο Ζουραράκης έκανε το σουτ, με τη μπάλα να πηγαίνει στη συμβολή των δοκαριών, με το παιχνίδι να λήγει ένα 1-1, με την Δόξα να χάνει έδαφος για την κορυφή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ