Βόνη: «Απόλυτη στήριξη στον Απ. Παπακώστα – Το ματς του Σαββάτου είναι για εμάς τελικός»

Απόλυτη στήριξη από την διοίκηση της Βόνης στον Απόστολο Παπακώστα.

Η Βόνη δεν βρίσκεται σε καλό… φεγγάρι και σήμερα γνώρισε βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ με 8-0, πληρώνοντας την κακή εμφάνιση και τις πολλές απουσίες που είχε η ομάδα στο ματς.

Παρόλα αυτά στην διοίκηση υπάρχει απόλυτη στήριξη στον έμπειρο τεχνικό και στην δουλειά που κάνει στην ομάδα, τονίζοντας πως άπαντες πρέπει να δουλέψουν σκληρά για καλύτερες ημέρες.

Τέλος στην ανακοίνωση οι άνθρωποι της Βόνης τονίζουν ότι το ματς με την Χερσόνησο είναι τελικός και μοναδικό αποτέλεσμα που υπάρχει στο μυαλό τους είναι η νίκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διοίκηση της ομάδας μας στηρίζει πλήρως τον Απόστολο Παπακώστα παρά τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα που έχουμε. Η δουλειά του φαίνεται μέσα στον χρόνο και όχι σε ορισμένα παιχνίδια. Την ευθύνη την έχουμε όλοι και όχι μόνο ο προπονητής. Θα πρέπει να συσπειρωθούμε, να δούμε τα λάθη μας, να δουλέψουμε όλοι μαζί, διοίκηση, ποδοσφαιριστές και προπονητής, ώστε να έχουμε επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και είμαστε σίγουροι πως θα γίνει, στηρίζοντας πλήρως τον προπονητή μας! Το Σάββατο το παιχνίδι με την Χερσόνησο για εμάς είναι τελικός. Στόχος μας είναι μόνο η νίκη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P