Πήρε το «θρίλερ» και την πρόκριση το Λίντο!

Το Λίντο με ήρωα τον Καρκανάκη, ο οποίος σκόραρε στο 119′ πήρε τη πρόκριση για την 3η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ στη παράταση επί της Φαιστού, επικρατώντας με σκορ 2-1!

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”269024″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”269024″]

Ένα όμορφο παιχνίδι, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε, παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο Λίντο, με την ομώνυμη ομάδα να επικρατεί της Φαιστού με 2-1 στη παράταση και να παίρνει τη πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ο δυνατός αέρας δεν βοήθησε τις δύο ομάδες, με τη Φαιστό να ανοίγει το σκορ, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φραγκιαδάκη, με το Λίντο να ισοφαρίζει με τον Μαυρή στο 40′, με το 1-1 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Λίγα πράγματα στην επανάληψη, με τις δύο ομάδες να μην απειλούν ιδιαίτερα, με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε και τις δύο ομάδες να οδηγούνται στη παράταση.

Στο έξτρα μισάωρο, ο ρυθμός ανέβηκε, με τη Φαιστό να χάνει τεράστια ευκαιρία να πάρει προβάδισμα πρόκρισης, με τον Γρηγοράκη τον Γιάννη να κάνει το σουτ και τη μπάλα με την επέμβαση του κίπερ να καταλήγει στο δοκάρι, ενώ το Λίντο έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 117′ όταν μετά από εξαιρετική σέντρα, αρχικά ο Νεοφύτου και έπειτα ο Κώττας δεν μπόρεσαν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα.

Το Λίντο πήρε τη πρόκριση – «θρίλερ» στο 119′ με τον Καρκανάκη με τρομερό σουτ στη κίνηση να πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ και να χαρίζει μια δραματική πρόκριση στους γηπεδούχους!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”269024″]

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P