Μ. Σουτζής: «Πολλή δουλειά και κάτω τα κεφάλια»

Ο έμπειρος τεχνικός του Αλμυρού θέλει σοβαρότητα και πειθαρχία.

Ο Μανώλης Σουτζής θα κάνει ντεμπούτο στο εκτός έδρας ματς με τον Άγιο Ιερόθεο. Μιλώντας στο GRANDSPORT υποστήριξε ότι το συγκρότημα του χρειάζεται χρόνο για να φτάσει στα στάνταρ που θέλει ο ίδιος. Αναλυτικά είπε:

«Νομίζω ότι ήρθα στην ομάδα σε μία δύσκολη περίοδο… Υπήρχε ένας αναβρασμός, μετά την αλλαγή προπονητή δεν ακολούθησαν καλά αποτελέσματα και πολλά παιδιά έχασαν τη συγκέντρωση τους και ζήτησαν ν’ αποχωρήσουν.

Αναγκαστήκαμε να φέρουμε πολλούς νέους παίκτες και αυτό έχει κινδύνους, γιατί αφενός τον Ιανουάριο η αγορά είναι πιο περιορισμένη κι αφετέρου επειδή χρειάζονται χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστούμε τουλάχιστον ένα 15νθήμερο για ν’ αλλάξουμε κάποια πράγματα.

Θέλουμε πολλή δουλειά, τα κεφάλια κάτω, ώστε να καταφέρουμε ν’ αλλάξουμε το κλίμα και την νοοτροπία και να περάσουμε τα στοιχεία που θέλουμε να έχουμε στο παιχνίδι μας».

Όσον αφορά στον αγώνα της Κυριακής (15/01), είπε: «Παίζουμε με τον τελευταίο, όμως αυτά τα παιχνίδια είναι που κρύβουν κινδύνους. Κι αυτό γιατί αυτές οι ομάδες δεν έχουν άγχος και πίεση και παίζουν ελεύθερα. Εμείς, αντίθετα, έχουμε πίεση. Θέλω σοβαρότητα, πειθαρχία και στα 90 λεπτά. Είναι ένα ένα δύσκολο ματς, αλλά μπορούμε να το κάνουμε εύκολο, εφόσον είμαστε αυτοί που πρέπει».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P