Ν. Δουκιαντζάκης: «Να δικαιώσω τους ανθρώπους για την εμπιστοσύνη τους»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Αγίας Βαρβάρας παραχώρησε στο ???????????????????????????????????????? ο Νίκος Δουκιαντζάκης.

Ο έμπειρος μπακ εξέφρασε την ικανοποίηση του και την χαρά του που θα ανήκει στην οικογένεια της Αγίας Βαρβάρας μέχρι το φινάλε της χρονιάς, ενώ ξεκαθάρισε ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να δικαιώσει τους ιθύνοντες του σωματείου.

Τέλος αναφέρθηκε και στους στόχους της ομάδας λέγοντας πως κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό μιας και είναι ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα και πως στο τέλος της χρονιάς θα γίνει ο απολογισμός.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι με την φανέλα της Αγίας Βαρβάρας. Είναι μια αρκετά καλή ομάδα και ελπίζω να έχουμε μια πολύ καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς. Εγώ από την μεριά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό προκειμένου να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου.»

Για τους στόχους: «Είναι ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα όπως έχετε δει και ο κάθε ένας μπορεί να κερδίσει τον οποιοδήποτε. Κάθε παιχνίδι πρέπει να το κοιτάζεις ξεχωριστά και με σοβαρότητα αφού κάθε αδράνεια πληρώνεται. Στο τέλος της χρονιάς θα κάνουμε απολογισμό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P