Από αύριο το βλέμμα στον Άγιο Ιερόθεο – Σηκώνει… μανίκια ο Μ. Σουτζής!

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν έχουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Αλμυρού, οι οποίοι από την Τρίτη θα κοιτάξουν το εκτός έδρας ματς με τον Άγιο Ιερόθεο.

Ο Αλμυρός έχει αφήσει την ήττα από την Θύελλα Ραφήνας με 3-2 και στρέφει πλέον την προσοχή του στο παιχνίδι με τον Άγιο Ιερόθεο, έχοντας αποκλειστικό στόχο τη νίκη για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους.

Το τεχνικό επιτελείο έχει δώσει ρεπό σήμερα στους παίκτες, οι οποίοι επιστρέφουν αύριο στο Γάζι για να αρχίσουν την προετοιμασία για την επικείμενη αναμέτρηση της Κυριακής.

Από αύριο μάλιστα αναμένεται να σηκώσει και επίσημα… μανίκια ο Μανώλης Σουτζής, ο οποίος θα ξεκινήσει την σκληρή δουλειά για να αλλάξει την εικόνα και την ψυχολογία της ομάδας μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

Ο Μανώλης Σουτζής, μπορεί να έχει καθίσει στον πάγκο της ομάδας σε παιχνίδι πρωταθλήματος (εκτός έδρας) και να παρακολουθεί προπονήσεις της ομάδας, ωστόσο μέχρι τώρα τις προπονήσεις της έκανε το μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας Μάριος Ζερβίδης σε συνεργασία με τον έμπειρο τεχνικό.

Στον Αλμυρό άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη στην έδρα του Άγιου Ιερόθεου δεν υπάρχει και από αύριο άπαντες θα δουλέψουν για τον στόχο αυτόν…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P