Η Δόξα… δάμασε το Άλογο!

Σπουδαία νίκη με καλή εμφάνιση απέναντι σ’ έναν αρκετά ποιοτικό αντίπαλο που μέχρι σήμερα ήταν αήττητος στο πρωτάθλημα, πέτυχε η Δόξα Ηρακλείου κερδίζοντας 3-0 το Άλογο Μαλεβιζίου στο ντέρμπι κορυφής της 8ης αγωνιστικής της Β2 ΕΠΣΗ.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”221994″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”221994″]

Η ομάδα του Κώστα Φιλοξενίδη, κατάφερε μόλις στο 1ο λεπτό να πάρει το προβάδισμα, όταν μετά από πάσα του Κεβάνι, ο Ματαλιωτάκης από κοντά με πλασέ έκανε το 1-0.

Στη συνέχεια τόσο το Άλογο όσο και η Δόξα, έχασαν ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες, με τον Σπύρο Ορφανουδάκη, στο φινάλε του πρώτου μέρους να «κλέβει» τη μπάλα και με ατομική ενέργεια να καταφέρνει να φτάσει και στο 2-0, βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη.

Στην επανάληψη, το 3-0 διαμορφώθηκε από τον Παπάζογλου μετά από πάσα Δασκαλάκη, που με πλασέ μέσα από τη περιοχή «έγραψε» το τελικό αποτέλεσμα.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Αλόγου στο πρωτάθλημα, ενώ την ίδια ώρα, η Δόξα πανηγύρισε την 5η νίκη της σε 6 παιχνίδια και παρ’ ότι βρίσκεται πέντε βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο αντίπαλό της έχει δύο παιχνίδια λιγότερα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”221994″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P