Δημ. Θεοδωράκης ο επόμενος στον Αλμυρό!

Ο Αλμυρός ήρθε σε συμφωνία με τον 27χρονο στόπερ ο οποίος αναμένεται στο Ηράκλειο για να ανακοινωθεί από τους «πορτοκαλί».

Μια ακόμα μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Αλμυρός, αφού έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον 27χρονο στόπερ Δημήτρη Θεοδωράκη. Ο νεαρός αμυντικός ανήκει στο ρόστερ της Παναχαϊκής για το πρωτάθλημα της Super League 2, ωστόσο φέτος δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα επίσημο παιχνίδι.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του ο Θεοδωράκης έχει αρκετή εμπειρία τόσο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όσο και στην Super League 2, αφού στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Καλλιθέας, του Διαγόρα, της Κέρκυρας, της Αναγέννησης Καρδίτσας, της Προοδευτικής, και του Θεσπρωτού.

Αναμφίβολα μιλάμε για μια ακόμα σημαντική μεταγραφή για τον Αλμυρό, ο οποίος δυναμώνει αμυντικά και γεμίζει το ρόστερ του με παίκτες ικανούς να ακολουθήσουν τους στόχους της ομάδας.

Ο Δημήτρης Θεοδωράκης, αναμένεται μέχρι την Παρασκευή στο Ηράκλειο, ώστε να ολοκληρώσει και το τυπικό της μεταγραφής του και ανακοινωθεί από τον Αλμυρό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P