Αποχαιρέτησε το 2022 ο Αστέρας Μυρτιάς Πόρος!

Εορταστικό το κλίμα στη νεοσύστατη ομάδα.

Στον Αστέρα Μυρτιάς Πόρο είπαν «αντίο» στη χρονιά. Την Τετάρτη (28/12) έγινε αγιασμός και ακολούθησε μπάρμπεκιου, ενώ σήμερα πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση πριν από τα ρεπό της Πρωτοχρονιάς. Η σχετική ενημέρωση:

«Αποχαιρέτησαν το 2022 το απόγευμα στις Αγίες Παρασκιές οι “κοκκινομαυρομπλε”. Αγιασμός, μπάρμπεκιου την Τετάρτη (28/12), τελευταία προπόνηση την Παρασκευή (30/12) στον Αστέρα Μυρτιάς Πόρο! Παρουσία των προέδρων Γιάννη Ασσαργιωτάκη, Γιώργου Τσίτσα, μελών της διοίκησης, του προπονητή Δημήτρη Τσέρου, των ποδοσφαιριστών και παιδιών της Ακαδημίας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 28 Δεκεμβρίου στις Αγίες Παρασκιές ο αγιασμός του Αστέρα Μυρτιάς Πόρου αλλά και της Ακαδημίας. Στους παίκτες και στους αυριανός άσους της ομάδας μίλησαν οι Γιάννης Ασσαργιωτάκης, Γιώργος Τσίτσας, καθώς και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μυρτιάς Αδάμ Δαμιανάκης.

“Τώρα που επισημοποιήθηκαν πλέον τα πράγματα είμαστε όλοι δίπλα με ακόμη μεγαλύτερη θέρμη στην προσπάθεια που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι”, επισήμανε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Ασσαργιωτάκης με τον Γιώργο Τσίτσα να τονίζει: “Καλή χρονιά με υγεία. Σε αυτή την καινούργια προσπάθεια που κάνουμε σαν ομάδα έχουμε βάλει τις βάσεις και σιγά σιγά με ενίσχυση τον Ιανουάριο ευελπιστούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχαριστούμε τον κ. Ασσαργιωτάκη για την στήριξη που μας παρέχει σε όλη αυτή την προσπάθεια που κάνουμε. Επίσης είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πρόοδο των Ακαδημιών μας, κάτι που μας γεμίζει με αισιοδοξία για το μέλλον”. Ο Αδάμ Δαμιανάκης στάθηκε στο ποσό σημαντική είναι για την Μυρτιά η παρουσία του Αστέρα Μυρτιάς Πόρου στα τοπικά πρωταθλήματα του Ηρακλείου αλλά και η λειτουργία της Ακαδημίας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για τα παιδιά. Ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην σκέψη που υπάρχει για την πραγματοποίηση τουρνουά ποδοσφαίρου το ερχόμενο καλοκαίρι σε συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου Μυρτιάς με τον Αστέρα Μυρτιάς Πόρο. Μετά τον Αγιασμό ακολούθησε μπάρμπεκιου στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μυρτιάς και ευχές για καλή νέα χρονιά..

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η τελευταία προπόνηση του έτους πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το απόγευμα (30/12) στις Αγίες Παρασκιές. Το πρώτο… ραντεβού για το 2023 δόθηκε την επόμενη Τετάρτη 04 Ιανουαρίου με τον Δημήτρη Τσέρο εκμεταλλευόμενος την διακοπή λόγω γιορτών αλλά και την μη διεξαγωγή των δύο επόμενων παιχνιδιών με Νέους Μοιρών και Θέρισο να πραγματοποιεί μίνι προετοιμασία με τους ποδοσφαιριστές του. Ενώ έχει έτοιμο παράλληλα και το μεταγραφικό του πλάνο το οποίο σε συνεργασία με την διοίκηση βρίσκεται σε φάση υλοποίησης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P