Φιλική νίκη για τον Αλμυρό με γκολ του Ντιατά στην επιστροφή του

Μια αρκετά δυνατή προπόνηση έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Αλμυρού και της Κ19 του ΟΦΗ,  με τους «πορτοκαλί» να επικρατούν με 4-1 σε φιλικό που έγινε στο Γάζι το μεσημέρι της Πέμτπης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ για τον Αλμυρό, με τον Κατσικοκέρη να παίρνει την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και να κάνει το 1-0. Τα πιτσιρίκια του Μανώλη Πατεμτζή είχαν αντίδραση άμεσα και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα με τον Φανουράκη.

Από εκεί και μετά ο Αλμυρός ήταν πιο απειλητικός και ουσιαστικός στις φάσεις του κάνοντας το 2-1 με τον Χαϊντίνι από κοντά μετά από ωραίο συνδυασμό, ενώ πριν βγει το ημίχρονο ο Κατσικοκέρης έκανε το 3-1, μετά από ωραίο γύρισμα του Μπάνβο.

Στην επανάληψη οι δύο προπονητές άλλαξαν πρόσωπα ώστε να έχουν όλοι αγωνιστικό ρυθμό. Μάλιστα ο Ντιατά που συμμετέχει στις προπονήσεις του Αλμυρού κατάφερε να γράψει το τελικό αποτέλεσμα κάνοντας το 4-1, σκοράροντας στην επιστροφή του με τα «πορτοκαλί», έστω και αν ακόμα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν αποκτηθεί ή όχι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αλμυρός: Χανιωτάκης, Τζαγκαράκης, Ξενοκτιστάκης, Κοιλιάρας, Ντιονίσιο, Φραγκουλάκης, Βουιδάσκης, Πιερτζιάκομι, Χαιντινι, Μπάνβο, Κατσικοκέρης.

Έπαιξαν και οι: Κοκολογιαννάκης, Πατηνιώτης, Αγαπάκης, Σπυριδάκης, Ντιατά.

Κ19 ΟΦΗ: Μακατουνάκης, Χνάρης, Ρολάκης, Χότζα, Μάρα, Αποστολάκης, Σημαντιράκης, Ζαχαριουδάκης, Φαλατάχ, Θεοδοσουλάκης, Φανουράκης

Έπαιξαν και οι: Μακράκης Λ., Βιδιαδάκης, Σαλούστρος, Μπλίντο, Σαντοριναιος, Καλαφάτης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P