Άλογο Μαλεβιζίου: Βάζει συχνά δέχεται σπάνια!

Τρομερό το ξεκίνημα για το Άλογο Μαλεβιζίου με το απόλυτο στις 7 αγωνιστικές και τα στατιστικά αποδεικνύουν ότι δεν βρίσκεται εκεί τυχαία.

Η ομάδα του Μάικ Παρθενάκη ξεκίνησε ονειρικά την φετινή χρονιά και φεύγοντας το 2022 έχει καταφέρει να πανηγυρίσει επτά τρίποντα σε ισάριθμα παιχνίδια κάτι που τους φέρνει στην κορυφή της βαθμολογίας στην Β2 ΕΠΣΗ και με διαφορά από τον δεύτερο.

Μπορεί το ποδόσφαιρο στις πρώτες αγωνιστικές να μην εντυπωσίαζε, όμως παιχνίδι με παιχνίδι το Άλογο αρχίζει και παίζει καλό ποδόσφαιρο, δημιουργώντας εξαιρετικές εντυπώσεις τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα.

Πιο συγκεκριμένα στα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί μέχρι τώρα έχει καταφέρει να σκοράρει 24 τέρματα (τα τρία είναι από το άνευ τρίποντο με Νέους Μοιρών), αποδεικνύοντας ότι επιθετική του γραμμή είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Ωστόσο και πίσω δέχεται γκολ με το… σταγονόμετρο, αφού στα επτά ματς  έχει δεχτεί μόλις τρία τέρματα. Καταλαβαίνει κανείς λοιπόν με τα παραπάνω στατιστικά ότι μόνο τυχαία το Άλογο Μαλεβιζίου δεν βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P