Γ. Κοτζαδάκης: «Πάμε για τη νίκη – Να τερματίσουμε ψηλά γιατί εκεί μας αρμόζει»

Ένας εκ των κορυφαίων των Ασιτών φέτος είναι ο Γιώργος Κοτζαδάκης, ο οποίος μίλησε στο ???????????????????????????????????????? για το ματς με τον Ρωμανό και όχι μόνο.

Οι Ασίτες έχουν ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στις Ασίτες την ερχόμενη Κυριακή και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας των «Λιονταριών» αναφέρθηκε στην πληρότητα που θα έχει για πρώτη φορά φέτος η ομάδα του, αλλά και στην ποιότητα των αντιπάλων.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην πορεία των Ασιτών, όπου στάθηκε στις πολλές απουσίες που δεν βοήθησαν την ομάδα να πάρει αυτό που ήθελε.

Συγκεκριμένα για το ματς με τον Ρωμανό ανέφερε: «Είναι ένα δύσκολος αγώνας με μια πολύ καλή ομάδα με πολύ έμπειρους και καλούς ποδοσφαιριστές ο Ρωμανός…πρώτο ματς που πάμε χωρίς απουσίες και στόχο μας θα είναι όπως σε όλα ματς η νίκη και μόνο».

Για την πορεία των Ασιτών:  «Όσον αφορά την πορεία πιστεύω ότι η ομάδα λόγω πολλών απουσιών και τραυματισμών που είχαμε μας πήγε λίγο πίσω γενικά τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στο βαθμολογικό. Εύχομαι να είμαστε υγιείς να μην έχουμε άλλους τραυματισμούς και πιστεύω θα τερματίσουμε ψηλά γιατί εκεί μας αρμόζει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P