Παν. Χιώτης: «Έχουμε κάνει ένα σοβαρό ξεκίνημα – Δυνατό το ματς με τον Ηρακλή Νιπιδιτού»

Για την πορεία της Γαρίπας μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, τον στόχο της ομάδας και τον δικό του αλλά και το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ηρακλή Νιπιδιτού, μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Παναγιώτης Χιώτης.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής στις δηλώσεις του, τόνισε πως χάρη στον Δημήτρη Λουλουδάκη, που είχε σε ετοιμότητα τους ποδοσφαιριστές του, λόγω της κατάστασης με το Μητρώο και την καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος, η Γαρίπα έχει πραγματοποιήσει αυτή τη πορεία μέχρι στιγμής, έχοντας το απόλυτο στο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, για το επίπεδο του πρωταθλήματος, σημείωσε πως είναι αρκετά καλό, ενώ για τον στόχο της ομάδας τόνισε πως είναι το πόσο καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο μπορούν να παίξουν εκείνος και οι συμπαίκτες του.

Τέλος για το παιχνίδι με τον Ηρακλή Νιπιδιτού το πρωί της Κυριακής συμπλήρωσε πως θα γίνει ένα καλό και δυνατό παιχνίδι, ανάλογο ενός ντέρμπι.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για την πορεία της Γαρίπας μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα: «’Έχουμε κάνει ένα σοβαρό ξεκίνημα, παρόλο τις συνθήκες που επικρατούν φέτος με τις ομάδες και το Μητρώο που μας έχουν φέρει σε πρωτοφανείς καταστάσεις να έχουμε να δώσουμε ένα μήνα επίσημο αγώνα μετά την έναρξη του πρωταθλήματος.

Κάτι που θα μπορούσε να μας επιφέρει κακά αποτελέσματα λόγο της απραγίας. Αλλά ευτυχώς ο προπονητής μας, μας είχε πάντα έτοιμους και σε ρυθμό και εξου και η καλή αρχή που έχουμε κάνει μέχρι τώρα».

Για το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος: «Το επίπεδο του πρωταθλήματος μου φαίνεται καλό όλες οι ομάδες έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια και αγώνα να παρουσιάσουν ένα καλό πρόσωπο στο φετινό πρωτάθλημα, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα ερασιτεχνικά σωματεία».

Για το στόχο της Γαρίπας στο φετινό πρωτάθλημα αλλά και τον προσωπικό του: «Στόχος μας είναι να δείξουμε πόσο καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο μπορούμε να παίξουμε και αν αυτό μπορεί να συνδυαστεί με ένα καλό βαθμολογικό αποτέλεσμα θα ήταν το ιδανικό. Δικός μου στόχος είναι να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου να καταφέρει αυτό τον στόχο δίνοντας σε κάθε ματς το 100% μου».

Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ηρακλή Νιπιδιτού: «Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό και δυνατό ποδοσφαιρικά παιχνίδι ανάλογο ενός ντέρμπι και ευελπιστώ να απολαύσουν όσοι φίλαθλοι παρευρεθούν το θέαμα από τις δύο ομάδες».

[jsPlayerProfile player_id =”197842″ season_id =”0″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P