Λ. Τριανταφυλλίδης: «Θα βάλουμε τα δυνατά μας να σωθεί ο ΑΟΤ»

Ο μέσος του Τυμπακίου μίλησε για τη φετινή σεζόν στους μεσαρίτες.

Ο Λάζαρος Τριανταφυλλίδης αποτελεί μία βασική μονάδα του ΑΟΤ, στην προσπάθεια που κάνει για να κρατηθεί στην κατηγορία. Ο έμπειρος παίκτης με δηλώσεις του στο GRANDSPORT τόνισε ότι όλοι θα βάλουν τα δυνατά τους, για να μπορέσουν οι «ασπρόμαυροι» να σωθούν. Αναλυτικά είπε:

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα: «Ο ΑΟΤ είναι μια ομάδα που ανέβηκε φέτος στην Γ’ Εθνική, στις 4 πρώτες αγωνιστικές παίξαμε με δυνατές και έμπειρες ομάδες,  όπου τα τρία ματς ήταν κρητικά ντέρμπι και φανήκαμε αντάξιοι. Μπορούσαμε να είχαμε παραπάνω βαθμούς, αλλά για διάφορους λόγους δεν τους έχουμε. Επίσης μας αφήνει μια πικρία το γκολ που δεχτήκαμε στο 95’ στο Κερατσίνι και δεν φύγαμε με τους 3 βαθμούς».

Για το αν μπορεί να κρατηθεί στην κατηγορία το Τυμπάκι: «Θα βάλουμε τα δυνατά μας, ώστε η ομάδα να σωθεί, αλλά όπως βλέπετε το πρωτάθλημα στις πρώτες αγωνιστικές είναι δυνατό και πολύ αμφίρροπο. Πιστεύω θα παίξουν πολύ ρόλο οι έδρες τον ομάδων που θα σωθούν και εμείς έχουμε πολύ δυνατή έδρα».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Από την πρώτη στιγμή που ήρθα, οι άνθρωποι ήταν πολύ ανοιχτοί, όπως και οι συμπαίχτες όπου τους περισσότερους τους γνώριζα και μπήκα αμέσως στο κλίμα της ομάδας . Εγώ προσωπικά παλεύω για την ομάδα κάθε εβδομάδα. Προσπαθώ η ομάδα να κερδίζει και εγώ να γίνομαι καλύτερος. Όλα τα υπόλοιπα είναι μέσα στο γήπεδο».

Για τον αγώνα με τη Θύελλα: «Ξέρουμε ότι η Θύελλα θα είναι μια δυνατή αντίπαλος, όπως έχουμε δει στις πρώτες αγωνιστικές που όλα τα ματς κρίνονται στο γκολ. Αν είμαστε όπως πρέπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και με λίγο τύχη, μπορούμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς και να κερδίσουμε το έδαφος που χάσαμε τις προηγούμενες αγωνιστικές».

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P