Σε απολογία Χερσόνησος και Βόνη

Σε απολογία κλήθηκαν από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΗ Χερσόνησος και Βόνη.

Συγκεκριμένα, η Χερσόνησος και το μέλος του Δ.Σ. Τσάλος Γ. κλήθηκαν σε απολογία για όσα αναγράφηκαν στο Φ.Α. του Εργοτέλης – Χερσόνησος και η Βόνη και ο πρόεδρος της ομάδας Λαμπράκης Χρ. για όσα αναγράφηκαν στο Φ.Α. της αναμέτρησης Βόνη – Ασίτες.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ΠΡΟΣ

ΤO ΣΩΜΑΤΕΙΟ : Ο.Σ.Φ.ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ

ΘΕΜΑ : ΚΛΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ –ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ

 

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Η., καλεί την ΤΡΙΤΗ 20/12/2022 και ώρα 18.30’, το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου σας και τον Παράγοντα σας κ. ΤΣΑΛΟ Γ. σε γραπτή ή προφορική απολογία, για τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. του αγώνα της 07/12/2022 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΓΣ- Γ.Σ.ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ.
Τυχόν υπομνήματά σας και σχετικά δικαιολογητικά πρέπει να περιέλθουν στη Γραμματεία της παρούσας Πειθαρχικής Επιτροπής μέχρι την ημέρα συζήτησης της υπόθεσης.-

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ΠΡΟΣ

ΤO ΣΩΜΑΤΕΙΟ : Α.Ο. ΒΟΝΗΣ

ΘΕΜΑ : ΚΛΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ –ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ

 

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Η., καλεί την ΤΡΙΤΗ 20/12/2022 και ώρα 18.30’, το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου σας και τον Πρόεδρο σας κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΧΡ. σε γραπτή ή προφορική απολογία, για τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. του αγώνα της 07/12/2022 ΒΟΝΗ-ΑΣΙΤΕΣ.
Τυχόν υπομνήματά σας και σχετικά δικαιολογητικά πρέπει να περιέλθουν στη Γραμματεία της παρούσας Πειθαρχικής Επιτροπής μέχρι την ημέρα συζήτησης της υπόθεσης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P