Συμφώνησαν να τα… ξαναπούν!

Δεν επήλθε συμφωνία ανάμεσα στον Αλμυρό και τον Μανώλη Σουτζή, στη συνάντηση που ολοκληρώθηκε μόλις πριν από λίγα λεπτά και είχε ξεκινήσει λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ, με τις δύο πλευρές να αποφασίζουν να έχουν νέες επαφές και την Τρίτη (13/12) όταν και ο έμπειρος τεχνικός θα βρεθεί στο γήπεδο για την προπόνηση της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRANDSPORT, ο Μανώλης Σουτζής, είχε δια ζώσης συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο του Αλμυρού, προκειμένου να θέσουν επί τάπητος το ενδεχόμενο συνεργασίας και να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Μανώλη Παπαματθαιάκη.

Οι δύο πλευρές μετά από περίπου δύο ώρες συζητήσεων και διαπραγματεύσεων, δεν κατάφεραν να έρθουν σε οριστική συμφωνία, καθώς ο ικανός τεχνικός θα χρειαστεί να απουσιάζει για περίπου 10 ημέρες και αυτό τον προβληματίζει.

Στα υπόλοιπα θέματα, υπήρξε συμφωνία, τόσο στις παραμέτρους της συνεργασίας όσο και στο οικονομικό. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να ξανασυναντηθούν την Τρίτη (13/12) για να μπορέσουν να έλθουν σε συμφωνία.

Η αυριανή προπόνηση, θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι (13:30) και σε αυτήν αναμένεται να παρευρεθεί και ο Μανώλης Σουτζής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P