
Το μεσημέρι της Παρασκευής (9/12, 15:00) ο ΟΦΗ δίνει φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο «Σεραφείδειο» και έγινε γνωστή η αποστολή των «ασπρόμαυρων» για το παιχνίδι.
Συγκεκριμένα, η αποστολή περιλαμβάνεται από τους: Στίβενς, Μανδά, Λάρσον, Πασαλίδη, Μαρινάκης, Βούρο, Διαμαντή, Γιοχού, Μπαλογιάννη, Ντιουσέ, Μπουζούκη, Τοράλ, Στάικο, Μεγιάδο, Αποστολάκη, Αλχοχαμίντ, Ντικό και Φαλατάχ.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ για τη σημερινή προπόνηση:
«Με τον Jon Toral να επιστρέφει στις επιλογές του Valdas Dambrauskas, η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αυριανό (9/12) φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα με την ΑΕΚ στο “Σεραφείδειο”.
Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις.
Στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος συμμετείχαν οι Miguel Guerrero και Luis Perea. Ο Bruce Kamau αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα του δεξιού ποδιού και έμεινε εκτός προγράμματος, όπως και οι Mesaque Dju και Thievy Bifouma.
Οι Gudmundur Thorarinsson και Juan Neira ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ο Κοσμάς Τσιλιανίδης συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του στο γήπεδο, με ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις φυσικής κατάστασης και οι Γιάννης Θεοδοσουλάκης, Fjorin Durmishaj και Κώστας Γιαννούλης έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης».