Γ. Τσακιράκης: «Ανταγωνιστικό προφίλ και ωραίο ποδόσφαιρο»

Τι δήλωσε ο αρχηγός του Κόρακα για τη φετινή προσπάθεια.

Η ομάδα της Πόμπιας πιστή στη φιλοσοφία της θέλει να παρουσιάσει ένα καλοδουλεμένο σύνολο και τη φετινή σεζόν. Μία από τις… παλιοσειρές του συλλόγου είναι ο Γιώργος Τσακιράκης, ο οποίος μίλησε στο GRANDSPORT.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής τόνισε ότι το ζητούμενο για τους «κιτρινόμαυρους» είναι να έχουν ανταγωνιστικό προφίλ και ν’ αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο. Για τον στόχο του Κόρακα ανέφερε:

«Η ομάδα αποτελείται από έμπειρους ποδοσφαιριστές και νεαρούς ηλικιακά παίχτες που προέρχονται από την ακαδημία της ομάδος. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, είμαστε μια οικογένεια και στις προπονήσεις το ευχάριστο είναι ότι υπάρχει μεγάλη συμμετοχή και αυτό μας δίνει ώθηση να δουλέψουμε σωστά για την δύσκολη συνεχεία του πρωταθλήματος.

Η διοίκηση είναι κοντά μας και μας στηρίζει παρέχοντας μας τα απαραίτητα για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας. Η ομάδα μας φιλοδοξεί καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό προφίλ παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και στοχεύει στις πρώτες τρεις θέσεις του βαθμολογικού πίνακα».

Όσον αφορά στον προσωπικό του στόχο, τόνισε: «Ο προσωπικός μου στόχος είναι να είμαι υγιής ώστε να προσφέρω τα μέγιστα να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Ο 12ος μας παίκτης είναι ο κόσμος μας οποίος στηρίζει ανελλιπώς την ομάδα στα δύσκολα και στα εύκολα, τον οποίο  ευχαριστούμε θερμά. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα με υγεία σε όλο τον κόσμο».

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P