Με οδηγό τον Σημαιάκη συνεχίζει «τρένο» το Άλογο Μαλεβιζίου!

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Σημαιάκη που σημείωσε τρίτα τέρματα, το Άλογο Μαλεβιζίου κατάφερε να πάρει μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕ Κρητών επικρατώντας με 3-2, συνεχίζοντας το απόλυτο στο πρωτάθλημα της Β2 ΕΠΣΗ.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”221971″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”221971″]

Το παιχνίδι ξεκίνησε με εξαιρετικό ρυθμό από τα πρώτα λεπτά αφού οι δύο ομάδες έψαχναν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Η ΑΕ Κρητών μόλις στο 10’ κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Κατσελής ανέτρεψε τον Κλάδο μέσα στην περιοχή και τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κοκοσάλης κάνοντας το 1-0.

Το Άλογο δεν επηρεάστηκε από το γρήγορο γκολ και ανέβασε άμεσα την πίεση του με αποτέλεσμα να βρει γκολ ισοφάρισης με τον Σημαιάκη στο 24ο λεπτό με φανταστικό σουτ. Οι παίκτες του Μάικ Παρθενάκη πήραν την ψυχολογία με το μέρος τους και κατάφεραν στο 29’ να φέρουν «τούμπα» το ματς και πάλι με τον Σημαιάκη να πλασάρει μετά από ωραίο κόψιμο του Γκούφα.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι οι φιλοξενούμενοι θα πάνε με το υπέρ τους αποτέλεσμα στα αποδυτήρια, η ΑΕ Κρητών στις καθυστερήσεις βρήκε γκολ ισοφάρισης με τον Κοκοσάλη να πραγματοποιεί εξαιρετική ενέργεια να πασάρει στον Βασίλη Τσομπανάκη, ο οποίος από κοντά έκανε το 2-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν παρόμοιος, η μπάλα πήγαινε πάνω, κάτω και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να σκοράρουν ώστε να μπουν ξανά στην θέση του οδηγού που θα τους έδινε ένα μεγάλο τρίποντο.

Παρά τις ευκαιρίες καμία ομάδα δεν μπόρεσε να σημαδέψει σωστά, με το 2-2 να μένει έως το 83ο λεπτό, όταν και το Άλογο Μαλεβιζίου κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σημαιάκης, ο οποίος ευστόχησε από την άσπρη βούλα κάνοντας το 2-3, πετυχαίνοντας μάλιστα ο ίδιος χατ τρικ.

Η ΑΕ Κρητών πίεσε για την ισοφάριση, ενώ το Άλογο Μαλεβιζίου είχε τις ευκαιρίες στην κόντρα επίθεση να καθαρίσει το ματς, ωστόσο το 2-3 έμεινε μέχρι το τέλος και η ομάδα του Μάικ Παρθενάκη συνέχισε το αήττητο σερί της παραμένοντας παράλληλα στην κορυφή της Β2 ΕΠΣΗ.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”221971″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P