Με έξι ποδοσφαιριστές από την ακαδημία του ο Αστέρας Μυρτιάς – Πόρος

Έξι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές από την ακαδημία του προώθησε και είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής (4/12) με τον Κόροιβο, ο Αστέρας Μυρτιάς – Πόρος.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι ολοκληρώθηκε, με τον Δημήτρη Τσέρο να μην υπολογίζει στους τραυματίες Μεραμβελιωτάκη, Τριανταφυλλάκη, ενώ η συμμετοχή του Κουκάκη θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή.

Η ενημέρωση αναφέρει: «Τυπικά γηπεδούχοι οι «κοκκινομαυρομπλέ» την Κυριακή το πρωί (04/12, 11:30) με τις δύο ομάδες να έχουν κοινή έδρα. Έξι παιδιά από την Ακαδημία στην πρώτη ομάδα, γειτονικό ντέρμπι με Κόροιβο για Αστέρα Μυρτιάς Πόρο!

Ο Δημήτρης Τσέρος που έχει αναλάβει χρέη πρώτου προπονητή μετά την παραίτηση του Χρήστου Καργιώτη προώθησε έξι ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής στην πρώτη ομάδα, δίνοντάς τους από τα μέσα της τρέχουσας εβδομάδας την δυνατότητα να συμμετέχουν στις προπονήσεις αλλά και να παίρνουν στη συνέχεια το βάπτισμα του πυρός και στα παιχνίδια του Αστέρα Μυρτιάς Πόρου.

Ενόψει Κόροιβου ο έμπειρος τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα τους δίχως τους τραυματίες Μεραμβελιωτάκη, Τριανταφυλλάκη, ενώ η συμμετοχή η όχι του Κουκάκη θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή.

«Παίζουμε με μία ομάδα που είναι χρόνια στις τοπικές κατηγορίες, μοιραζόμαστε το ίδιο γήπεδο και περιμένω ένα τοπικό ντέρμπι από τα παλιά. Εμείς θα παλέψουμε και θα διεκδικήσουμε αυτό που θα μας αναλογεί από το ματς”, δήλωσε σχετικά στο «Αστέρας Μυρτιάς Πόρος» ο Δημήτρης Τσέρος.

Στις Αγίες Παρασκιές θα σφυρίξει ο Κέφης Δ. με βοηθούς τους Φραντζολάκη Ε., Γιγουρτσή Γ.».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P