Ματσάρα με νικήτρια την Βόνη!

Η Βόνη αναδείχθηκε νικήτρια στο παιχνίδι με τη Μινωική για την 8η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 2-5!

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”234897″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”234897″]

Η ομάδα του Απόστολου Παπακώστα, κατάφερε στο 25’ να προηγηθεί με τον Ζερβάκη, ενώ στο 35’ ο Βλάχος έκανε το 0-2, βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη, μία νίκη που ήρθε ακόμα πιο κοντά στο 43’ όταν ο Ζερβάκης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα «έγραψε» το 0-3.

Η Μινωική, έβγαλε αντίδραση, «απάντησε» μειώνοντας σε 1-3 με τον Σαραφαλντίν λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, η Βόνη συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, ο Παπαγγελής έκανε το 1-4 και ο Σκαρβελάκης το 1-5, δίνοντας διαστάσεις… θριάμβου στη νίκη της ομάδας του Απόστολου Παπακώστα.

Το τελικό 2-5 διαμόρφωσε ο Ρουμελιώτης, που μείωσε για τη Μινωική στο 86ο λεπτό.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι άνθρωποι της Βόνης δεν δείχνουν προς ώρας τουλάχιστον να χαίρονται ιδιαίτερα τη νίκη και αυτό διότι αποχώρησαν τραυματίες τόσο ο Κόκκινος στο 35′ με πρόβλημα στην κλείδα, όσο και ο Σωμαράκης στο ημίχρονο με διάστρεμμα. Οι τραυματισμοί αυτοί, προβληματίζουν τους ανθρώπους της ομάδας που αγωνιούν για την κατάσταση τους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”234897″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P