Γ. Κουλούρας: «Τα εύσημα ανήκουν σε ποδοσφαιριστές και διοίκηση»

Για την μέχρι στιγμής πορεία της Ανάληψης, μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Γιάννης Κουλούρας.

Ο έμπειρος προπονητής στη δήλωση του, τόνισε πως η μέχρι στιγμής επιτυχία της Ανάληψης στη φετινή σεζόν, ανήκει στους ποδοσφαιριστές και στη διοίκηση, ενώ από τη πλευρά του σημείωσε πως απλά διαχειρίζεται το εξαιρετικό αυτό ρόστερ, χωρίς να θέλει να πάρει μερίδιο σε αυτή την επιτυχία.

Η Ανάληψη εξάλλου έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν, έχοντας το τέσσερα στα τέσσερα στο πρωτάθλημα, με απολογισμό 21 γκολ υπέρ και 0 κατά και την πρόκριση στην δεύτερη φάση του Κυπέλλου, μετά το 6-0 επί του Κόρακα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Μέχρι στιγμής η Ανάληψη μετράει το απόλυτο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, με 27 γκολ υπέρ και 0 κατά. Θέλω να αποδώσω τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές μου, οι οποίοι έχουν πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν σε μεγαλύτερες κατηγορίες και γνωρίζουν πως θα κερδίζουν τέτοια παιχνίδια, πραγματοποιώντας μέχρι στιγμής εξαιρετικές εμφανίσεις, που έχουν φέρει την ομάδα στην κορυφή και σε αυτήν την εξαιρετική πορεία, δείχνοντας διάθεση στις προπονήσεις.

Παράλληλα θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους Τάσο Τζιράκη, Γιάννη Στιβακτάκη και Αντώνη Καλογεράκη, για την επιλογή αυτών των ποιοτικών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δείχνουν ότι η Ανάληψη θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια. Εγώ απλά διαχειρίζομαι την κατάσταση, έχοντας εξαιρετικό υλικό στη διάθεση μου, κάνοντας τη ζωή μου ευκολότερη.

Δεν έχω καμία διάθεση να επικαρπωθώ αυτή την μέχρι στιγμής επιτυχία, η οποία ανήκει τόσο στους ποδοσφαιριστές όσο και στη διοίκηση της ομάδας μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P