Αλμυρός: Επέστρεψαν τα «χαμόγελα» – Μπήκε ο Μπάνβο

Ο Αλμυρός επέστρεψε άμεσα στα θετικά αποτελέσματα καταφέρνοντας να κερδίσει 2-0 τον Φωστήρα, επαναφέροντας την ψυχολογία και τα χαμόγελα στις τάξεις του σωματείου.

Η ομάδα του Μανώλη Παπαματθαιάκη έδειξε αντίδραση μετά την ήττα από τον ΑΟΤ και με πειστικό ποδόσφαιρο κατάφερε να κερδίσει τον Φωστήρα με 2-0, φτάνοντας έτσι τους έξι βαθμούς.

Πλέον άπαντες έχουν αφήσει πίσω τους το παιχνίδι αυτό και στρέφουν την προσοχή τους στο ματς της Κυριακής κόντρα στο Μοσχάτο εντός έδρας, έχοντας αποκλειστικό στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης για να κρατήσουν την έδρα τους αλώβητη και να φτάσουν τους 9 βαθμούς στις πρώτες 4 αγωνιστικές.

Στην σημερινή προπόνηση το τεχνικό επιτελείο του Αλμυρού, είδε τον Μπάνβο να προπονείται κανονικά και να γίνεται μια έξτρα επιλογή στο επιθετικό κομμάτι του σωματείου. Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο ματς με τον Φωστήρα έκαναν αποθεραπεία.

Αύριο η ομάδα του Γαζίου θα έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί με ρεπό, ενώ άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Τετάρτη το πρωί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P