Γ. Κοζυράκης: «Φαβορί ο Ρωμανός – Πιστεύω στους συμπαίκτες μου και στον προπονητή μας»

Για την πορεία του Ποσειδώνα στις πρώτες αγωνιστικές αλλά και το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ρωμανό, μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Γιάννης Κοζυράκης.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Ποσειδώνα ανέφερε ότι είναι ικανοποιητική η πορεία μέχρι τώρα της ομάδας, ωστόσο θα μπορούσε να είχε περισσότερους βαθμούς αν ήταν συγκεντρωμένοι όλοι σε κάποια παιχνίδια.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο ματς με τον Ρωμανό, βάζοντας ως φαβορί την ομάδα της Ελιάς. Ωστόσο ο αρχηγός των «κυανόλευκων» ξεκαθάρισε πως άπαντες θα ακολουθήσουν το πλάνο του προπονητικού τιμ για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Για την πορεία του Ποσειδώνα: «Σίγουρα η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, μας αφήνει εν μέρη ικανοποιημένους. Αυτό το λέω διότι πιστεύω πολύ στην ομάδα, στους συμπαίκτες μου και στο πλάνο του προπονητή και σίγουρα αν είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάποια μας ίσως να είχαμε 2 με 3 βαθμούς παραπάνω στην βαθμολογία. Αν συνυπολογήσουμε ότι η ομάδα μετά από χρόνια επιστρέφει στην κατηγορία σαν νεοφώτιστη σίγουρα η μέχρι τώρα πορεία μας, αξίζει συγχαρητήρια».

Για το παιχνίδι με τον Ρωμανό: «Για το δύσκολο παιχνίδι του Σαββάτου θα κάνουμε ότι ακριβώς σε κάθε παιχνίδι. Δεν θα αλλάξουμε τίποτα, θα παίξουμε ακολουθώντας πιστά στις οδηγίες του προπονητικού τιμ. Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με φαβορί την ομάδα του Ρωμανού, όμως εμείς θα παίξουμε χωρίς άγχος και πιστεύω στο τέλος να είμαστε εμείς που θα χαμογελάσουμε. Εύχομαι πραγματικά να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι μέσα σε αθλητικά πλαίσια» 

[jsPlayerProfile player_id =”194984″ season_id =”0″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P