Κλ. Τσανάι: «Κάθε παιχνίδι τελικός – Να τερματίσουμε στη πρώτη θεση»

Για το εξαιρετικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα, για το παιχνίδι με το Μοσχάτο αλλά και για το μήνυμα του στον κόσμο της ομάδας μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Κλαούντιο Τσανάι.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, τόνισε πως στόχος είναι η διεκδίκηση του πρωταθλήματος, κοιτάζοντας το κάθε παιχνίδι ως τελικό, ώστε να καταφέρει ο ΑΟΑΝ να τερματίσει στη πρώτη θέση.

Παράλληλα, για το παιχνίδι με το Μοσχάτο σημείωσε πως πρόκειται για μια δύσκολη ομάδα, με αρκετή εμπειρία, ενώ ως βασικούς συνδιεκδικητές για την άνοδο υποστήριξε πως υπάρχουν πολλές ομάδες ίδιας δυναμικής.

Τέλος, έστειλε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας, τονίζοντας πως σε κάθε παιχνίδι ο ΑΟΑΝ θα εμφανίζεται βελτιωμένος και θα παλεύει για την νίκη, θέλοντας την απαραίτητη στήριξη του.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Για το μέχρι τώρα εξαιρετικό ξεκίνημα του ΑΟΑΝ, αλλά και το τι να περιμένει ο κόσμος για τη συνέχεια, ανέφερε: «είμαστε μία ομάδα που έχουμε θέσει ως στόχο τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, συνεπώς κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Προσπαθούμε να δούμε το κάθε παιχνίδι-αντίπαλο ξεχωριστά και να παίρνουμε το καλύτερο δυνατό από κάθε αγώνα, συλλέγοντας όσους πιο πολλούς βαθμούς μπορούμε, έτσι ώστε στο τέλος να είμαστε στη πρώτη θέση». 

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με το Μοσχάτο, πρόσθεσε: «θα αντιμετωπίσουμε μία δύσκολη ομάδα, με έμπειρους ποδοσφαιριστές. Δουλεύουμε όλη την βδομάδα γι’ αυτό το παιχνίδι έτσι ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για να γυρίσουμε με το διπλό». 

Σε ερώτηση για το ποιες ομάδες θεωρεί βασικούς συνδιεκδικητές, τόνισε: «θεωρώ πως είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα με πολλές ομάδες ίδιας δυναμικής. Δεν έχω συμπεράνει ακόμα ποια ομάδα θα είναι βασικός συνδιεκδικητής, καθώς ούτε εμάς μας θεωρώ έναν από αυτούς στην θεωρία. Τα παιχνίδια κερδίζονται στο γήπεδο και πιστεύω πως το πρωτάθλημα θα έχει πολλές εκπλήξεις». 

Κλείνοντας, ο ίδιος έστειλε το δικό του… μήνυμα στους φίλους της ομάδας, που τους στηρίζουν τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια, τονίζοντας: «Ο κόσμος να περιμένει μία ομάδα που συνεχώς προσπαθεί να βελτιώνεται και να παλεύει για τη νίκη. Γι’ αυτό να είναι δίπλα μας, καθώς είναι μεγάλη βοήθεια για εμάς η στήριξή τους και ‘μεις από τη μεριά μας θα δουλεύουμε σκληρά για να του δώσουμε χαρές».

[jsPlayerProfile player_id =”192627″ season_id =”241407″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P