Αγγ. Ανδρικάκης: «Είμαστε σε καλό δρόμο – Θα τα δώσουμε όλα για την νίκη»

Για την μέχρι στιγμής πορεία της Αγία Βαρβάρας στο πρωτάθλημα και για το παιχνίδι με το Ασήμι μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Άγγελος Ανδρικάκης.

Ο 24χρονος αμυντικός τόνισε πως η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο, με τη προσπάθεια από άπαντες για το καλύτερο να είναι μεγάλη, ενώ για το παιχνίδι με το Ασήμι σημείωσε πως σε τέτοια δυνατά παιχνίδια δεν υπάρχουν φαβορί, ωστόσο εκείνος και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα για την νίκη.

Για το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος σημείωσε πως υπάρχουν πολλές και ανταγωνιστικές ομάδες και πως κάθε παιχνίδι θέλει διαφορετική μεταχείριση.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: 

Για την πορεία της Αγίας Βαρβάρας μέχρι στιγμής: «Μέχρι στιγμής η ομάδα είναι σε καλό δρόμο δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις για να βελτιώνουμε τα λάθη μας τα οποία μας έχουν στοιχίσει προς παρόν.
Ευελπιστούμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται καθώς η προσπάθεια που κάνουμε παίχτες και διοίκηση είναι μεγάλη».

Για το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος: «Είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και φέτος με πολλές αγωνιστικές και καλές ομάδες που μπορούν να παίξουν όμορφο ποδόσφαιρο. Κάθε παιχνίδι θέλει διαφορετική μεταχείριση με στόχο την νίκη και νομίζω θα τα καταφέρουμε».

Για το παιχνίδι με το Ασήμι: «Σεβόμαστε το Ασήμι έχει καλή ομάδα και καλό προπονητή όμως σε κάτι τέτοια δυνατά παιχνίδια δεν υπάρχουν φαβορί! Ξέρουμε ποιοι είμαστε εμείς και θα τα δώσουμε όλα για την νίκη και ελπίζω να έχουμε ένα δυνατό και ωραίο αγώνα».

[jsPlayerProfile player_id =”197677″ season_id =”219774″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P