Ευκαιρία για να βελτιώσει τις αδυναμίες του

Η αναβολή του αγώνα της περασμένης βδομάδας έδωσε τις απαραίτητες ανάσες στον Ηρακλή Νιπιδιτού.

Το σύνολο του Κυριάκου Γαλανού, αντιμετώπιζε τους Νέους Ηροδότου το περασμένο σαββατοκύριακο, ωστόσο το παιχνίδι αναβλήθηκε, δίνοντας την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές για τις απαραίτητες ανάσες.

Ωστόσο και την επόμενη αγωνιστική, το σωματείο δεν θα αγωνιστεί, καθώς έχει την αναμέτρηση με τους Νέους Μινωικής, οι οποίοι έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα δίνοντας την ευκαιρία στον νεαρό προπονητή να δουλέψει περισσότερο αποδοτικά με τους ποδοσφαιριστές του, βελτιώνοντας μέσα από τις προπονήσεις τις όποιες αδυναμίες έχουν εντοπιστεί.

Για αυτό το λόγο το επόμενο δεκαήμερο, θα πραγματοποιηθεί μια μίνι προετοιμασία, όπου θα προπονηθούν άπαντες, δίνοντας βάση σε εκείνους που λόγω υποχρεώσεων δεν έδωσαν το παρών μέχρι στιγμής στις υποχρεώσεις της ομάδας, ώστε να επιστρέψουν σε δύο βδομάδες σε αγωνιστικούς ρυθμούς και σε καλή κατάσταση, στο παιχνίδι με τον ΟΦΑ.

Το αρνητικό ξεκίνημα πάντως στο φετινό πρωτάθλημα δεν επηρεάζει την ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας, όπου οι προπονήσεις διεξάγονται σε εξαιρετικό κλίμα και το μόνο που μένει είναι να αποτυπωθεί και στον αγωνιστικό χώρο με την κατάκτηση βαθμών…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P