Μεγάλη νίκη για τα Χανιά μέσα στο Ρέθυμνο!

Μεγάλος νικητής στο κρητικό ντέρμπι ήταν η ομάδα των Χανίων, επικρατώντας της Επισκοπής με 0-2, πανηγυρίζοντας την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα!

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”237905″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”237905″]

Τα Χανιά μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο έβδομο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Μάναλη. Στη συνέχεια η Επισκοπή είχε την κατοχή, προσπαθώντας να απειλήσει την εστία των φιλοξενούμενων χωρίς αποτέλεσμα, με το παιχνίδι να χαρακτηρίζεται από τα δυνατά και σκληρά μαρκαρίσματα.

Στο 44′ και μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λεμονή, ο Κόλα σούταρε από το ύψος της μικρής περιοχής για να διώξει σε νέο κόρνερ δύσκολα ο Καλογεράκης, με αυτήν να είναι η τελευταία φάση του ημιχρόνου, σε ένα πρώτο μέρος με ελάχιστες φάσεις.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 54′, ο Μπουτσάκης έκανε ένα περίεργο σουτ, ο Καλογεράκης απομάκρυνε προς στιγμή, ο Ελευθεριάδης θέλησε να πάρει το ριμπάουντ όμως ο πορτιέρε της Επισκοπής έβαλε την κόντρα και παραχώρησε κόρνερ. Ο Λεμονής επιχείρησε απευθείας την εκτέλεση, με τον Καλογεράκη να παραχωρεί νέο κόρνερ έπειτα από έξοχη απόκρουση.

Στο 77′ διπλή καλή στιγμή για την Επισκοπή, όταν μετά από κόρνερ με τους Σκεντεράι, Νταμπίζα να σουτάρουν, αλλά η μπάλα να κοντράρει σε σώματα αμυνομένων.

Στο φινάλε τα Χανιά με τον Μπανγκουρά πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, παίρνοντας ένα σπουδαίο τρίποντο στο Ρέθυμνο!

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”237905″]

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P