Ο χρόνος σύμμαχος στον Ηρακλή Νιπιδιτού – «Όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά»

Ο Ηρακλής Νιπιδιτού αφήνει πίσω του το παιχνίδι με τη Γόρτυνα και επικεντρώνεται στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η ήττα από την ομάδα της Μεσαράς για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, έφερε απογοήτευση στο στρατόπεδο του σωματείου, ειδικά μετά την εμφάνιση των πρώτων εικοσιπέντε λεπτών, με τον Ηρακλή πέρα από τα δύο τέρματα που πέτυχε, είχε την ευκαιρία να «καθαρίσει» το παιχνίδι, αντ’ αυτού δέχθηκε τρία τέρματα και δεν μπόρεσε να ανατρέψει το σκορ.

Παρ’ όλα αυτά το κλίμα στις τάξεις της ομάδας παραμένει εξαιρετικό, ενώ πλέον ο Κυριάκος Γαλανός έχει την ευκαιρία να δουλέψει στα λάθη που παρουσιάστηκαν στο παιχνίδι με τη Γόρτυνα και μέσα από τις προπονήσεις να τα διορθώσει.

Από την αρχή της χρονιάς, ταλαιπωρείται από πολλά προβλήματα απουσιών, ωστόσο η αναβολή του αγώνα με τους Νέους Ηροδότου την ερχόμενη Κυριακή (20/11), δίνει την ευκαιρία στους τραυματίες, να επανέλθουν και να τεθούν στη διάθεση της ομάδας.

Η δουλειά από το ξεκίνημα μέχρι και σήμερα είναι αρκετά καλή, με την ομάδα του Νιπιδιτού να έχει ως στόχο το καλό ποδόσφαιρο και άπαντες είναι πεπεισμένοι πως σύντομα ότι δουλεύετε στις προπονήσεις θα αποδώσει και στον αγωνιστικό χώρο

Τη Δευτέρα και την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές είχαν ρεπό, ενώ σήμερα επιστρέφουν στο γήπεδο, με προπόνηση στις Αγ. Παρασκιές, ενώ επόμενη προπόνηση θα διεξαχθεί την Παρασκευή.

Μάλιστα, ο προπονητής της ομάδας Κυριάκος Γαλάνος, μέσα από το ????????????????????????????????????????, κάνει μια αποτύπωση μέχρι στιγμής της πορείας της ομάδας, από την αρχή της προετοιμασίας μέχρι και σήμερα.

«Είμαστε μια καινούργια ομάδα, προσπαθούμε τώρα να κάνουμε κάτι καλό, όλοι οι ποδοσφαιριστές μπορούν να βοηθήσουν παραπάνω από τις δυνατότητες τους και είμαι ευχαριστημένος από την σκληρή δουλειά.

Το ποδόσφαιρο που θέλουμε να παίξουμε θα βγει και στον αγωνιστικό χώρο, δεν θέλουμε να χαλάσουμε τίποτα και τώρα με τη διακοπή θα είμαστε ακόμη πιο έτοιμοι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Μετά το παιχνίδι με τη Γόρτυνα θα συζητήσουμε για να δούμε τα λάθη μας και θα συνεχίσουμε τη προσπάθεια για το κάτι καλύτερο.

Φέτος το κλίμα είναι διαφορετικό, σύσσωμη η διοίκηση είναι δίπλα στους ποδοσφαιριστές, είμαστε όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά, αυτό κρατάμε και συνεχίζουμε για μια καλύτερη πορεία και σίγουρα θα έρθουν τα αποτελέσματα, καθώς έχουμε ποιότητα», ανέφερε ο νεαρός προπονητής.

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P