Ανάρτηση – ξέσπασμα από τον Βασ. Μιχελουδάκη: «Ποιοι είναι οι υπεύθυνοι για να έχουμε μια ξεκάθαρη απάντηση;»

Ξέσπασε ο προπονητής των Κουνάβων Βασίλης Μιχελουδάκης, με ανάρτηση του στα social media.

Συγκεκριμένα, ο ικανός προπονητής πήρε θέση για την μη έγκαιρη έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 ΕΠΣΗ, ενώ τοποθετήθηκε και για την μη συμμετοχή της ομάδας του στο πρωτάθλημα λόγω του Μητρώο, καθώς όπως αναφέρει «Ποιοι είναι οι υπεύθυνοι για να έχουμε μια ξεκάθαρη απάντηση στο ποτέ και αν θα αγωνιστούμε;»

Αναλυτικά η ανάρτηση του: «Δεν συνηθίζω να ανεβάζω Post στο Facebook, όμως στην προκείμενη περίπτωση θα το κάνω για ένα ολόκληρο χωριό και για 27 παιδιά που θέλουν πάνω από όλα να αθληθούν.

Το πρωτάθλημα τής Α2 ΕΠΣΗ έπρεπε να ξεκινήσει τέλος Σεπτεμβρίου .. Με τις διαφορές καθυστερήσεις για την ένταξη των ομάδων στο μητρώο όπως επιβάλει πλέον η κυβέρνηση, ξεκίνησε 21 Οκτωβρίου σχεδόν ένα μήνα μετά.

Κάποιες ομάδες σε όλη την Ελλάδα ,δεν πρόλαβαν τις προθεσμίες στην ένταξη τους στο μητρώο όπως και ή δική μας ομάδα. 21 μέρες μετά , είμαστε στο περίμενε. Έχουμε υποσχέσεις, ότι θα ανοίξει το μητρώο και θα ενταχθούμε και εμείς στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΗ.

Κάθε αγωνιστική πού περνάει, έχουμε την αγωνία. Ποιοι είναι οι υπεύθυνοι για να έχουμε μια ξεκάθαρη απάντηση στο ποτέ και αν θα αγωνιστούμε;

27 άνθρωποι, ένα ολόκληρο χωριό που η μόνη αθλητική δραστηριότητα είναι το ποδόσφαιρο.. απλά ανυπομονούν.. Έτσι εμείς έχουμε μάθει να περνάμε τις Κυριακές μας.. Χρόνια τώρα.. Θα μας το ξεκόψετε και αυτό για κάποιες σφραγίδες η υποβολές πού δεν μπήκαν ή δεν έγιναν στην ώρα πού εσείς επιβάλλεται;

Αφήστε τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, να αγωνιστούν και να αθληθούν και πάνω από όλα να κάνουν αυτό που αγαπούν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P