Μαν. Σκύβαλος: «Κρατάμε την αντίδραση και τους τρεις βαθμούς» (vid)

Ικανοποιημένος από την «αντίδραση» της ομάδας του στην επανάληψη και την κατάκτηση των τριών βαθμών στη πρεμιέρα της Γ Εθνικής, εξέφρασε στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί της Θύελλας Ραφήνας, ο Μανώλης Σκύβαλος.

Ο έμπειρος τεχνικός, μιλώντας στους εκπροσώπους των ΜΜΕ μετά το τέλος του αγώνα, αναφέρθηκε στις δυσκολίες μίας πρεμιέρας, που κρύβουν κινδύνους όπως υποστήριξε, ενώ όπως τόνισε, στο πρώτο μέρος η ομάδα του δεν είχε καλή κυκλοφορία, καθαρό μυαλό και φρεσκάδα, πράγματα τα οποία τα επισήμαναν στο ημίχρονο και τα βελτίωσαν στην επανάληψη.

Στις δηλώσεις του ο Μανώλης Σκύβαλος, τόνισε μεταξύ άλλων: «είχαμε επισημάνει ότι οι πρεμιέρες κρύβουν κινδύνους και έπρεπε να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να μην πέσουμε θύμα έκπληξης. Δυστυχώς σήμερα η ομάδα μου είχε άγχος, αυτό φάνηκε στο 1ο μέρος, δεν είχαμε καθαρό μυαλό, δεν είχαμε κυκλοφορία, δεν είχαμε φρεσκάδα. Τα επισημάναμε στο ημίχρονο, στην επανάληψη ήμασταν βελτιωμένοι, κάναμε ευκαιρίες, από το σημερινό παιχνίδι κρατάμε την αντίδραση και τους τρεις βαθμούς. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε, ξαναλέω ιδιαίτερα στην πρεμιέρα, το σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί. Στο τέλος όλοι μαζί θα πετύχουμε αυτό που θέλουμε».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα όσα υποστήριξε: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P