Πρώτη ιστορική νίκη για Αστέρα Μυρτιάς – Πόρος με πρωταγωνιστή τον Λικάι

Την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα κατάφερε να πανηγυρίσει ο Αστέρας Μυρτιάς – Πόρος κόντρα στο Μαρτινέγκο με 1-3 για την 2η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”221976″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”221976″]

Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι με ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες ο Αστέρας Μυρτιάς – Πόρος πανηγύρισε μια ιστορική νίκη, την πρώτη του σαν νεοσύστατο σωματείο επικρατώντας με 1-3, έχοντας απόλυτο πρωταγωνιστή τον Λικάι.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, αφού στο 9′ ο Μπεκιάι με γρήγορο βολέ βρήκε τον Λικάι και αυτός με εντυπωσιακό αριστερό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φώσκολου κάνοντας το 0-1.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους παίκτες του Αστέρα Μυρτιάς – Πόρος και στο 19ο λεπτό κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, με τον Μπεκιάι και πάλι να μοιράζει ασίστ στον Λικάι ο οποίος με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έκανε το 0-2.

Το Μαρτινέγκο δεν το έβαλε κάτω και προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Μπεκιάι για να ξανά μπει στο ματς πράγμα που κατάφερε στο 40′ όταν ο Κάββαλος γύρισε από δεξιά και ο Βγόντζας μόνος του μέσα στην περιοχή κοντρόλαρε και με σουτ διαγώνια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

Στο δεύτερο μέρος το Μαρτινέγκο ανέβηκε να πιέσει για την ισοφάριση αφήνοντας κενά πίσω πράγμα που «πλήρωσε» αφού στο 57′ ο Λικάι με εντυπωσιακό σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή έκανε το 1-3 πετυχαίνοντας χατ – τρικ.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και έτσι ο Αστέρας Μυρτιάς – Πόρος πήρε την πρώτη του ιστορική νίκη στο πρωτάθλημα της Β2 ΕΠΣΗ.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”221976″]

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P