Ο ΟΦΑΜ ανυπομονεί να παίξει!

Ο ΟΦΑΜ δεν έχει δώσει ακόμη επίσημο παιχνίδι, ούτε το σαββατοκύριακο θα αγωνιστεί, ενώ βρίσκεται στον «αέρα» και το παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής Β1 ΕΠΣΗ!

Η ομάδα της Αγίας Μαρίνας, δεν έχει δώσει ακόμη επίσημο παιχνίδι, καθώς στη πρεμιέρα το παιχνίδι με τους Νέους Ηροδότου αναβλήθηκε, το παιχνίδι της δεύτερης με τους Νέους Μινωικής, το πήρε άνευ αγώνα με 0-3, ενώ τη τρίτη αγωνιστική αντιμετωπίζει τον ΟΦΑ, με την αναμέτρηση πιθανόν να μην γίνει λόγω του Μητρώου!

Στον αντίποδα, οι προπονήσεις διεξάγονται σε εξαιρετικό βαθμό, με μεγάλη συμμετοχή και εξαιρετικό κλίμα, ωστόσο παίκτες, προπονητές και διοίκηση ανυπομονούν η ομάδα να αγωνιστεί, ώστε να μπει σε ρυθμούς του πρωταθλήματος και να δει σε τι επίπεδο βρίσκεται.

Παράλληλα, ο ΟΦΑΜ έχει δηλώσει συμμετοχή και στο Κύπελλο ΕΠΣΗ, όπου περιμένει να οριστεί το παιχνίδι κυπέλλου με τον Κόροιβο, που όλα δείχνουν πως θα είναι το επίσημο πρώτο παιχνίδι για τη νέα σεζόν, αν αναβληθεί το παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος απέναντι στον ΟΦΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P