«Φουλάρει» για την πρώτη νίκη

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ, «ψάχνει» το Λίντο, που μετά από μία βαριά ήττα και μία ισοπαλία στις δύο πρώτες αγωνιστικές, θα επιδιώξει να πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον ιστορικό ΕΓΟΗ.

Μόνο εύκολο δεν θα είναι το «έργο» των ποδοσφαιριστών του Δήμου Χριστοφή και αυτό είναι κάτι που το αντιλαμβάνονται πλήρως, καθώς απέναντί τους, έχουν μία ιστορική ομάδα με ποιότητα στο ρόστερ της.

Αυτό είναι κάτι στο οποίο έχει εστιάσει ο φέρελπις τεχνικός, ο οποίος για ακόμα ένα παιχνίδι, θα κληθεί να διαχειριστεί και απουσίες, όπως του Νώντα Καργάκη, που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα απουσιάζει, ενώ άδεια για να απουσιάζει έχει λάβει ο Ιπποκράτης Καρκανάκης.

Η προετοιμασία του Λίντο, θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Παρασκευής (11/11), με προπόνηση που θα διεξαχθεί στο «Lido Soccer» και μετά το τέλος της, αναμένεται να ανακοινωθεί και η αποστολή για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι.

Πέραν πάντως των προαναφερθέντων, θα απουσιάζει και ο Μιχάλης Σπανουδάκης, ο οποίος θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστικής της τιμωρίας του απο τη περυσινή σεζόν.

[jsMatches id =”219774″ partic_id=”189581″ quantity=”3″ emblems=”1″ venue=”0″ season=”0″ slider=”0″ layout=”0″ groupbymd=”0″ morder=”0″ display_name =”1″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P