Τ. Παγώνης: «Πάντα επικίνδυνες οι πρεμιέρες – Βήμα βήμα να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι»

Για τη πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Άρη Πετρούπολης, για τον στόχο του Αλμυρού στο φετινό πρωτάθλημα και για το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Τάσος Παγώνης.

Ο έμπειρος αμυντικός τόνισε πως οι πρεμιέρες πάντα είναι επικίνδυνες, ωστόσο εκείνος και οι συμπαίκτες του έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι, έχοντας ως στόχο ένα θετικό ξεκίνημα.

Παράλληλα, για τον στόχο του Αλμυρού στο φετινό πρωτάθλημα είναι ο πρωταθλητισμός, που ωστόσο για να επιτευχθούν οι στόχοι, θα έρθουν με σκληρή δουλειά και προσπάθεια, ενώ για το επίπεδο της φετινής Γ’ Εθνικής, σημείωσε πως είναι καλύτερο από το περσινό, καθώς μετέχουν λιγότερες ομάδες.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Άρη Πετρούπολης: «Δεν γνωρίζουμε και πολλά πράγματα για τον αντίπαλο μας, ξέρουμε πάντως πως έχει κάποιους έμπειρους ποδοσφαιριστές. Γνωρίζουμε πως οι πρεμιέρες είναι σημαντικές και πάντα επικίνδυνες. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα τις τελευταίες ημέρες για το παιχνίδι και θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη στο φετινό πρωτάθλημα».

Για τον στόχο του Αλμυρού στο φετινό πρωτάθλημα: «Βήμα βήμα να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και ο στόχος θα έρθει από μόνος του. Σίγουρα, έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και έχουμε στόχο τον πρωταθλητισμό και για αυτό έχουμε έρθει σε αυτήν την ομάδα όλοι οι παίκτες και με πολύ δουλειά και προσπάθεια, ευελπιστούμε να τα καταφέρουμε».

Για το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής: «Θα είναι ένα κλικ πάνω από το περσινό, καθώς μειώνονται οι όμιλοι και είναι καλό αυτό, δηλαδή όσο μειώνονται σημαίνει ότι θα αγωνίζονται καλύτερες ομάδες και έχουν και καλύτερους ποδοσφαιριστές. Επίσης, στον όμιλο μας είναι πολλές ομάδες της Αθήνας και θεωρώ πως είναι ο πιο δύσκολος όμιλος ο δικός μας από τους πέντε.

Ξεκάθαρο φαβορί δεν υπάρχει, είναι ένα όμιλος που δεν μπορείς να πεις ούτε για φαβορί, ούτε για αδύναμες ομάδες, θα είναι ένας αμφίρροπος όμιλος και η πιο σταθερή ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P