Ν. Κουρουθιανάκης: «Μεγάλες στιγμές για το Τυμπάκι»

Τι δηλώνει ο αρχηγός του ΑΟΤ λίγο πριν οι μεσαρίτες μπουν στη… μάχη της Γ’ Εθνικής.

Το Τυμπάκι ανυπομονεί για την επίσημη έναρξη της σεζόν… Οι «ασπρόμαυροι» θα πάρουν μέρος για πρώτη φορά σε εθνικές κατηγορίες και σίγουρα πρόκειται για μια χρονιά ορόσημο για ολόκληρο τον σύλλογο.

Στο GRANDSPORT μίλησε με τον Νίκο Κουρουθιανάκη , ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του Μιχάλη Κουτεντάκη θα είναι ένας αντίπαλος που θα κάμπτεται δύσκολα, ενώ στάθηκε και στην σημασία που έχει για την ευρύτερη περιοχή η συμμετοχή του ΑΟΤ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Αναφέρθηκε, επίσης, και στο εκτός έδρας παιχνίδι που έρχεται την Κυριακή (13/11) απέναντι στον Φωστήρα.

Ο έμπειρος ακραίος αμυντικός αρχικά είπε: «Θα είναι μεγάλες οι στιγμές για ολόκληρο το Τυμπάκι. Πρόκειται για κάτι πρωτόγνωρο για την ομάδα μας και ανυπομονούμε. Στην πρεμιέρα παίζουμε μ’ ένα ιστορικό σωματείο, ενώ ο όμιλος είναι αρκετά δύσκολος. Μπορεί να έχουμε ίσως και το χαμηλότερο μπάτζετ, όμως πάντα θα παίζουμε για τη νίκη. Θα είμαστε ένας αντίπαλος που θα είναι δυσκολοκατάβλητος. To πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο και θυμίζει την παλιά καλή Γ’ Εθνική…».

Όσον αφορά στον ίδιο, ο «Κούρου» τόνισε: «Τι να πω; Είναι σπουδαίο για μένα που επιστρέφω στις εθνικές κατηγορίες με την ομάδα του τόπου μου. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Αποτελεί μία σημαντική σελίδα στην ποδοσφαιρική μου πορεία. Θέλω να είμαι υγιής και να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις τον ΑΟΤ. Το θέλω πολύ και η «δίψα» είναι μεγάλη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P