Γ. Χατζησεβαστός: «Να βγάλουμε την ένταση και το καλό πρόσωπο των φιλικών»

Για την έναρξη της χρονιάς κόντρα στην Αγία Παρασκευή μίλησε στο ????????????????????????????????????????, ο Γιάννης Χατζησεβαστός.

Ο τεχνικός του Πόρου, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει ο όμιλος που βρίσκεται η ομάδα του, ενώ εξέφρασε την σιγουριά του, ότι αν οι παίκτες του βγάλουν την ένταση και το καλό πρόσωπο όπως έκαναν στα φιλικά με ομάδες της ίδιας κατηγορίας ή της Super League 2, θα πετύχει τους στόχους της.

Παράλληλα για την Αγία Παρασκευή δεν έχει ακόμα εικόνα, αφού τώρα μαζεύουν οι άνθρωποι της ομάδας στοιχεία για να δουλέψουν μέσα στην εβδομάδα.

Η πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής!

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ξέρουμε ότι έχουμε μπει στον δυσκολότερο όμιλο με παραδοσιακά καλές και ιστορικές ομάδες και αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο, αλλά το κάνει και πιο ενδιαφέρον.

Νομίζω ότι άμα βγάλουμε την ένταση και το καλό πρόσωπο που έχουμε δείξει στα φιλικά με τις ομάδες της ίδιας κατηγορίας αλλά και της παραπάνω κατηγορίας νομίζω ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας. 

Τώρα για την Αγία Παρασκευή, είναι παραδοσιακά καλή ομάδα, αλλά δεν έχουμε αυτή τη στιγμή άποψη, καθώς τώρα συλλέγουμε στοιχεία για να τα αναλύσουμε μέσα στην εβδομάδα». 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P