Μιχ. Κουτεντάκης: «Ένας από τους πιο δύσκολους αντίπαλους ο Φωστήρας – Ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται για όλους»

Για την έναρξη του πρωταθλήματος, για τη πρεμιέρα με τον Φωστήρα και τον φετινό στόχο της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο προπονητής του ΑΟΤ Μιχάλης Κουτεντάκης.

Η πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής!

Για το παιχνίδι της πρεμιέρας τόνισε πως πρόκειται για έναν από τους πιο δύσκολους αντιπάλους της κατηγορίας, ενώ για το επίπεδο του πρωταθλήματος τόνισε πως ο βαθμός δυσκολίας για όλες τις ομάδες θα είναι υψηλός και οι διαφορές στη βαθμολογία θα είναι μικρές.

Τέλος, για τον στόχο του ΑΟΤ στο φετινό… ταξίδι στη Γ’ Εθνική θα είναι η παραμονή στη κατηγορία.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: 

Για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Φωστήρα: «Είναι ένας από τους πιο δύσκολους αντιπάλους με βάση τις πληροφορίες που έχουμε μαζέψει, παρ’ όλα αυτά θα αντιμετωπίσουμε όλες τις ομάδες και θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για τη πρεμιέρα».

Για το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος: «Όταν παίζεις με ομάδες της Αθήνας είναι σίγουρα ένα δύσκολο πρωτάθλημα, με δυνατές ομάδες, ιστορικές και γεμάτες εμπειρίες από τις Εθνικές κατηγορίες. Θεωρώ όμως πως και οι κρητικές ομάδες θα έχουν πολύ ποιότητα και κάποιες από αυτές θα έχουν και πρωταγωνιστικό ρόλο στη κατηγορία. Ο βαθμός της δυσκολίας αυξάνεται για όλους και το θετικό είναι πως επειδή υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες, οι βαθμολογικές διαφορές θα είναι πολύ μικρές και δύσκολα κάποιες ομάδες θα ξεφύγουν βαθμολογικά».

Για τον στόχο του ΑΟΤ: «Στόχος μας θα είναι η παραμονή και αν επιτευχθεί γρήγορα, μέσα από αυτή τη διαδικασία να βάλουμε βάσεις για τη νέα χρονιά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P