Δημ. Χριστοφής: «Εκμεταλλεύτηκαν την έλλειψη συγκέντρωσης και τις αμυντικές αδράνειες»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης και τις αμυντικές αδράνειες στάθηκε ο Δήμος Χριστοφής, μετά το 3-3 του Λίντο με την Ομόνοια, για την οποία τόνισε μεταξύ άλλων, πως μπήκε στο παιχνίδι με το… μαχαίρι στα δόντια.

Ο νεαρός τεχνικός του Λίντο, στάθηκε ιδιαίτερα στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, υποστηρίζοντας πως ο αντίπαλος μπήκε δυναμικά, ενώ από την άλλη, η ομάδα του έδειξε έλλειψη συγκέντρωσης και αμυντικές αδράνειες που έφεραν προβάδισμα δύο τερμάτων στην Ομόνοια.

Στη δήλωσή του, τόνισε χαρακτηριστικά: «Η Ομόνοια, μπήκε στο παιχνίδι με το… μαχαίρι στα δόντια και εκμεταλλεύτηκε την έλλειψη συγκέντρωσης που είχαμε στα πρώτα λεπτά και τις αμυντικές μας αδράνειες.

Μετά το 25’, καταφέραμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες αλλά το εις βάρος μας 2-0, έκανε τα πράγματα δύσκολα για εμάς.

Πιστεύω, η ισοπαλία ήταν το λιγότερο που αξίζαμε στο παιχνίδι, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε, θα μπορούσαμε και να το είχαμε χάσει. Καλή συνέχεια εύχομαι στην Ομόνοια και ευχαριστούμε για τη φιλοξενία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P