
Για το ξεκίνημα του Ρωμανού, το παιχνίδι με τον ΠΟΑ και όχι μόνο μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Μύρος Γιακουμάκης.
Ο έμπειρος μέσος έχει ξεκινήσει φανταστικά την φετινή σεζόν, συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε πέρυσι, αποδυκνύοντας ότι είναι καταλλητικός στην πορεία του Ρωμανού και στην φετινή χρονιά της Α1 ΕΠΣΗ.
Ο ίδιος μίλησε στο ???????????????????????????????????????? και αναφέρθηκε στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, αλλά και στο ματς με τον ΠΟΑ τονίζοντας πως όποια ομάδα είναι συγκεντρωμένη στο πλάνο της θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη.
Τέλος μίλησε και για τους στόχους του, οι οποίοι ταιριάζουν με της ομάδας, θέλοντας παράλληλα και ο ίδιος να βοηθήσει τα νέα παιδιά.
Για την πορεία του Ρωμανού μέχρι τώρα: «Είναι ακόμα αρκετά νωρίς και δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα. Έχουμε παίξει μόλις τρεις αγωνιστικές και έχει δρόμο το πρωτάθλημα. Όμως θα πω ότι είμαστε σχετικά ευχαριστημένοι αν εξαιρέσουμε την βαριά ήττα από τον Ανθεστίωνα».
Για το ματς με τον ΠΟΑ: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που έχει ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν και είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα είναι πιστεύω ένα ματς κόντρα σε δύο καλές ομάδες του πρωταθλήματος και η ομάδα που θα είναι συγκεντρωμένη στο πλάνο του προπονητή της θα έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης».
Για τους στόχους του και της ομάδας: «Οι δικοί μου στόχοι συνδυάζονται με τους στόχους της ομάδας. Θέλω να μπορέσω να βοηθήσω ώστε να κάνουμε μια καλή πορεία και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Φυσικά θέλω να βοηθήσω και εγώ με την μεριά μου τα νέα παιδιά που είναι στην ομάδα να εξελιχθούν».