Τριπλή ενίσχυση για τον Αστέρα Μυρτιάς Πόρο

Σημαντικές προσθήκες για το νεοσύστατο σωματείο.

Ο Αστέρας Μυρτιάς Πόρος ανακοίνωσε την απόκτηση των Τζουλιάν Μπεκιάι, Τέλη Λικάι και Ηλία Τσέρου. Πρόκειται για παίκτες, που αναμένεται να βοηθήσουν ουσιαστικά τον σύλλογο. Η σχετική ενημέρωση:

«Ο Αστέρας Μυρτιάς Πόρος ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την απόκτηση των τριών ποδοσφαιριστών οι οποίοι με την παρουσία τους θα ενισχύσουν την ομάδα τη φετινή περίοδο στον 2ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΗ. Τζουλιάν Μπεκιάι, Τέλη Λικάι, Ηλία Τσέρο καλωσορίσατε στην οικογένεια του Αστέρα Μυρτιάς Πόρου! Σας ευχόμαστε υγειά και πολλές νίκες με την ομάδα στο πρωτάθλημα. Καλή σεζόν.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ

Ο 25χρονος Τζουλιάν Μπεκιάι είναι ένας έμπειρος πορτιέρε με αρκετές παραστάσεις στα τοπικά πρωταθλήματα. Μεταξύ άλλων κάθισε κάτω από τα δοκάρια του Ανθεστίωνα στην Α1 ΕΠΣΗ, ενώ πέρυσι υπερασπίζονταν την εστία του Ερμή Ζωνιανών. Έχει περάσει επίσης από Αθλόπολις, Ραύκο και Ρούβα.

Ο Τέλης Λικάι γεννήθηκε το 1995 και ειναι  μεσοεπιθετικός (αριστεροπόδαρος). Έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή Ηρακλείου, Γούβες, ΕΓΟΗ, Ποσειδώνα, Κουνάβους και ο Δημήτρης Τσέρος τον γνωρίζει πολύ καλά καθώς έχουν συνεργαστεί πολλά χρόνια μαζί.

Ο Ηλίας Τσέρος, γιος του Δημήτρη Τσέρου, γεννήθηκε στις 31 Ιουλίου 2000 και είναι επίσης μεσοεπιθετικός (αριστεροπόδαρος). Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του ΟΦΗ κι έχει παίξει σε Ποσειδώνα, Νέους Εργοτέλη, ΕΓΟΗ, Ανθεστίωνα Κουνάβους. Ολοκλήρωσε πρόσφατα τις σπουδες του στη Θεσσαλονίκη και από τον Αύγουστο επέστρεψε και πάλι στο Ηράκλειο».

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P