Νίκενσον: «Πρόκληση που θ’ αγωνιστώ στον Πόρο»

Ως… πρόκληση για τον ίδιο, χαρακτήρισε τη μετακίνησή του στην ομάδα του Πόρου, ο Πολ Νίκενσον, ο οποίος ανακοινώθηκε πριν λίγο από την ομάδα του Πόρου.

Ο υψηλόσωμος αμυντικός του Πόρου, βρίσκεται στο Ηράκλειο εδώ και περίπου 2.5 μήνες, συμμετέχοντας στη προετοιμασία της ομάδας, με τον Γιάννη Χατζησεβαστό να ανάβει το «πράσινο» φως για την απόκτησή του, μία μεταγραφή που καθυστέρησε για γραφειοκρατικούς λόγους να ολοκληρωθεί και τελικά όμως επετεύχθη.

Ο ίδιος, διεθνής με την Εθνική Αρούμπα κεντρικός αμυντικός, τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Πόρου, πως είναι χαρούμενος που είναι μέλος της ομάδας και πρόσθεσε πως οι συμπαίκτες του και οι άνθρωποι της ομάδας τον έχουν κάνει να αισθάνεται άνετα.

Αναλυτικά τα όσα υποστήριξε: «Στην Κρήτη με έφερε ο μανατζέρ μου Γιώργος Ροντρίγκεζ προκειμένου να δοκιμαστώ στον Πόρο. Είμαι χαρούμενος που θα είμαι μέλος της ομάδας, αυτούς τους 2,5 μήνες που βρίσκομαι στο Ηράκλειο οι συμπαίκτες μου και οι άνθρωποι του Πόρου με έκαναν να αισθάνομαι πολύ άνετα.

Έχουμε πολύ καλή ομάδα, όλη η προετοιμασία που κάναμε ήταν πολύ καλή, πολύ δυνατή. Είναι πολύ ευχάριστο για μένα και μία πρόκληση που θ’ αγωνιστώ στον Πόρο. Θα κάνουμε τα πάντα για να πραγματοποιήσουμε καλές εμφανίσεις, να έχουμε μια καλή σεζόν, ακόμη καλύτερη από την περσινή και να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Επίσημα στον Πόρο ο Νίκενσον

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P