Εκδόθηκε το δελτίο του Μποτέ, ευχάριστα νέα στον ΑΟΑΝ

Ευχάριστα είναι τα νέα στο… στρατόπεδο του ΑΟΑΝ, καθώς κατάφεραν σήμερα, μετά από αρκετές εβδομάδες, να εκδώσουν το δελτίο του Άρθουρ Μποτέ και πλέον είναι κανονικά διαθέσιμος ενόψει και του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, έφτασε στην Κρήτη αρχές Αυγούστου, όταν και αποκτήθηκε από την ομάδα του Αγίου Νικολάου, συμμετέχοντας κανονικά στη προετοιμασία και στα φιλικά παιχνίδια, όμως δεν είχε εκδοθεί το δελτίο του για γραφειοκρατικούς λόγους.

Χρειάστηκε ο ίδιος, να ταξιδέψει ξανά στη χώρα του, για να τακτοποιήσει μέσω της Πρεσβείας τα γραφειοκρατικά ζητήματα και να μπορέσει να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του, με τους ανθρώπους του ΑΟΑΝ πάντως να δηλώνουν ικανοποιημένοι για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Στα αγωνιστικά τώρα, ο ΑΟΑΝ συνέχισε σήμερα τη προετοιμασία του, με τον Μανώλη Σκύβαλο, να προπονεί τους ποδοσφαιριστές του στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Νικολάου, με όλους όσους αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Γιούχτα, να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν αερόβιο πρόγραμμα.

Ο Σέχου που αποκτήθηκε πριν από μερικές ημέρες, ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και θα γίνει αγώνας… δρόμου για να μπορέσει το συντομότερο δυνατό να ενταχθεί στο ομαδικό πρόγραμμα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και οι Ζέλιος-Κίτος, που έχουν μικροπροβλήματα τραυματισμών, χωρίς όμως να υπάρχει ανησυχία, ενώ και ο Γωνιωτάκης που υπέστη ένα χτύπημα στο φιλικό με τον Γιούχτα, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P