Σπουδαία εμφάνιση και βαθμός στην Θεσσαλονίκη για τον ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ έδειξε αρκετά βελτιωμένος και ψυχωμένος μέσα στο Βικελίδης καταφέρνοντας να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Άρη (1-1) για την 10η αγωνιστική της Super League.

Αποστολή στην Θεσσαλονίκη: Κώστας Παπαδόπουλος

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”208927″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”208927″]

Ο Άρης μπήκε με τον… αέρα του γηπεδούχου και έχασε την πρώτη του φάση στο 20 δευτερόλεπτα με τον Πίρσμαν να σουτάρει και την μπάλα να περνάει ψηλά άουτ.

Ο ΟΦΗ απορρόφησε άμεσα την πίεση αυτή και κατάφερε να παίξει ποδόσφαιρο με την πίεση ψηλά να… χαλάει το παιχνίδι του Άρη, ωστόσο τα αβίαστα λάθη δεν έδωσαν τον χώρο στην ομάδα να απειλήσει την εστία του Κουέστα.

Η πρώτη μεγάλη φάση στο ματς άνηκε στον ΟΦΗ, όταν ο Τοράλ σέντραρε από τα δεξιά ο Γκερέρο πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, όμως ο Κουέστα ήταν εκεί και έδιωξε εντυπωσιακά.

Ο Άρης ανέβασε την πίεση του και εκμεταλλευόταν τα αβίαστα λάθη των παικτών του Νταμπράουσκας με αποτέλεσμα να χάσει μοναδική ευκαιρία με τον Ματέο Γκαρσία να βρίσκει κενό χώρο έξω από την περιοχή, να σουτάρει και την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Μανδά.

Στο 35ο λεπτό οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Ματέο Γκαρσιά μετά από κάθετη μπαλιά του Γκρέι, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε καθώς ο δεύτερος ήταν εκτεθειμένος στην αρχή της φάσης. Ο ΟΦΗ άντεξε στην πίεση και κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0.

Η επανάληψη άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για τον ΟΦΗ, αφού στο 49ο λεπτό κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ πιάνοντας την άμυνα του Άρης όταν ο Γκερέρο πάσαρε εντυπωσιακά μέσα στην περιοχή στον Τοράλ και αυτός με υποδειγματικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κουέστα κάνοντας το 0-1.

Από το γκολ και μετά ο Άρης πίεσε τον ΟΦΗ και κατάφερε να ισοφαρίσει άμεσα, αφού στο 56ο λεπτό ο Γκρέι με γυριστό κατάφερε να νικήσει τον Μανδά κάνοντας το 1-1.

Ο Άρης μετά το γκολ πήρε την ψυχολογία, όμως ο ΟΦΗ κράτησε την ψυχραιμία του και κατάφερε να περάσει το πεντάλεπτο χωρίς οι γηπεδούχοι να δημιουργήσουν φάση.

Μάλιστα ο ΟΦΗ κατάφερε να σκοράρει με τον Γκερέρο στο 63ο λεπτό με ωραία κεφαλιά μετά από σέντρα του Τζου, όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Από εκεί και μετά το παιχνίδι ήταν εξαιρετικό, με τις δύο ομάδες να δείχνουν ότι θέλουν τους τρεις βαθμούς της νίκης, ωστόσο ο Άρης είχε την καλύτερη ευκαιρία με τον Γκρέι να σουτάρει μέσα από την περιοχή και την μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω.

Οι γηπεδούχοι που είχαν τον πρώτο λόγο στα τελευταία λεπτά έχασαν μοναδική ευκαιρία στο 85ο λεπτό, όταν Ιτούρμπε, Γκρέι και Μανού Γκαρθία συνεργάστηκαν άψογα, η μπάλα πήγε στον Καμπάτσο και αυτός σε κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ.

Παρά την πίεση του Άρη, ο ΟΦΗ κράτησε το 1-1 και πήρε ένα πολύτιμο βαθμό στο Βικελίδης με τον Βάλντας Νταμπράουσκας να ξεκινάει θετικά στον πάγκο της ομάδας.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”208927″]

Δείτε τι έγινε στο παιχνίδι:

[le id=”27″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P