Φιλική νίκη για τα Χανιά κόντρα στην Επισκοπή

Φιλική νίκη πήραν τα Χανιά, επικρατώντας της Επισκοπής με 1-0.

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για την Επισκοπή, με το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Σταθόπουλου, να περνάει ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Κατσιμήτρου.

Στο 17′ η Επισκοπή, η οποία είχε τον έλεγχο του αγώνα σκόραρε με τον Σταθόπουλο, με το γκολ του να ακυρώνεται ως οφσάιντ. Κόντρα στη ροή του αγώνα, τα Χανιά άνοιξαν το σκορ, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καπνίδη στο 27′.

Στο 32′ ένα δυνατό σουτ του Χοβανισιάν μπλόκαρε ο Κατσιμήτρος. Στην επανάληψη, στο 59′ σέντρα Κόλα από τα δεξιά, σουτ στη κίνηση από τον Μάναλη η μπάλα φεύγει άουτ. Στο 74′ ωραία προσπάθεια του Ζούνη από τα δεξιά, στρώνει στον Ρότσα, αλλά το πλασέ του τελευταίου έφυγε μόλις άουτ. Τα Χανιά έφτασαν κοντά στο 2-0 στο 88′, όταν αρχικά ο Μαρτσάκης βρέθηκε απέναντι στον Βάτζιο, αλλά ο τερματοφύλακας της Επισκοπής έδιωξε, ενώ στην επαναφορά ο Ελευθεριάδης έκανε νέο πλασέ που έδιωξαν οι αμυντικοί. Τελευταία φάση του αγώνα καταγράφηκε στο 94′, με τον Πενταράκη να κρατάει το μηδέν σε πλασέ του Μπερικάκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Χανιά (Σπύρος Μπαξεβάνος): Κατσίμητρος (75’ Πενταράκης), Γιαμπερέ (79’ Αγιώτης), Κατσούρι (56’Ιμεραλιλάι), Μπάτζιος (11’ Γκανσιέρ), Χιντζίδης (56΄Ρότσα), Καμαρά (46’ Πολίτης), Ναζίμ (79’ Ελευθεριάδης), Μπουτσάκης (46’Λεμονής), Καρλίτος (67’ Μαρτσάκης), Κόλα (67’ Ζούνης), Καπνίδης (56’ Μάναλης)

Επισκοπή: (Σάκης Παπαβασιλείου): Καλογεράκης (70’ Βάτζιος), Σταθόπουλος (75’ Αραμπατζής), Λάμτσε (42’ Νταμπίζας), Ρόβου (75’ Λέτα), Πολίτης (75’ Καφετζής), Κούτσιας (75’ Σουλεϊμάν), Σκεντεράι, Κεφαλάς (85’Τζωρτζινάκης), Άρμεν (60’ Αμπόφο), Εμπουέλε (85’ Κώτσιος), Παπαδόπουλος (75’ Μπερικάκης)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P