Φιλική νίκη για τον ΟΦΑΜ!

Τη νίκη με 5-1 πήρε ο ΟΦΑΜ κόντρα στους Κουνάβους σε φιλικό που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στην Βαγιά.

Ο ΟΦΑΜ έπιασε αρκετά καλή απόδοση και έπαιξε το ποδόσφαιρο που θέλει να βλέπει ο Πέτρος Γιακουμάκης καταφέρνοντας να κερδίσει τους Κουνάβους που είχαν αρκετές απουσίες και ατυχίες με τραυματισμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες έπαιξαν αρκετά καλά δείχνοντας ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι με το σκορ να είναι στο 1-1. Στην επανάληψη ο ΟΦΑΜ πάτησε… γκάζι και κατάφερε να πετύχει τέσσερα ακόμα τέρματα παίρνοντας τη νίκη με 5-1.

Ο Πέτρος Γιακουμάκης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, ενώ από την άλλη ο Βασίλης Μιχελουδάκης θα αναλύσει τα… λάθη των παικτών του και θα περιμένει και τους τραυματίες να δει πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση τους.

Για την ιστορία τα γκολ του ΟΦΑΜ πέτυχαν οι Πανταζής, Μπιτάδος, Σταυρουλάκης και Μουλακάκης, με τον πρώτο να βρίσκει δίχτυα δύο φορές. Από την άλλη οι Κουνάβοι είχαν ισοφαρίσει με τον Καρτσώνη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΟΦΑΜ: Αποστολάκης, Καπίρης, Ανδριανάκης, Γιαννόπουλος, Μυτάκης, Κουντουράκης, Παπαγερίδης, Βάβουλας, Γιαννακούδης, Αλεξάκης, Πανταζής.

Έπαιξαν και οι: Μουλακάκης, Μπιτάδος, Σταυρουλάκης, Κουρέλης, Ξένος, Καλαϊτζάκης, Καραβιώτης, Αλβανός.

Κουνάβοι: Μαυράκης, Γκιαουράκης, Μιχελουδάκης, Μανουσάκης, Τζαγκαράκης, Χρονάκης, Μαλαδάκης, Γκαγκάκης, Καρτσώνης, Νύκταρης, Τιτομιχελάκης.

Έπαιξαν και οι: Δοξαστάκης, Παναγιωτάκης, Σβουράκης

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P