Μ. Ασλαματζίδης: «Σημαντικό να πάρεις καλό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα – Ήρθε η ώρα ο κόσμος να είναι δίπλα μας»

Ο Ποσειδώνας επιστρέφει στην κατηγορία που αξίζει να βρίσκεται και ο Μηνάς Ασλαματζίδης μίλησε στο ???????????????????????????????????????? για την ιστορική πρεμιέρα και όχι μόνο…

Ο έμπειρος μέσος τόνισε ότι είναι ιδιαίτερο παιχνίδι η πρεμιέρα και θα είναι σημαντικό η ομάδα να ξεκινήσει με θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην φιλοσοφία του Ποσειδώνα που δεν αλλάζει μιας και πέρυσι οδηγήθηκε η ομάδα στην επιτυχία και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τέλος κάλεσε τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στα παιχνίδια του Ποσειδώνα και να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται…

Για την επιστροφή του Ποσειδώνα στην Α1 ΕΠΣΗ: «Μετά από αρκετά χρόνια η ομάδα επιστρέφει στις μεγάλες κατηγορίες , το πρώτο ματς είναι ιδιαίτερα σημαντικό για αρκετούς λόγους , η ομάδα ήταν προετοιμασμένη για οποιονδήποτε αντίπαλο. Ιδιαίτερα σημαντικό να πάρεις ένα καλό αποτέλεσμα στην εκκίνηση του πρωταθλήματος».

Για τους στόχους της ομάδας στο πρωτάθλημα: «Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος η φιλοσοφία μας είναι η ίδια. Οι μοναδικοί στόχοι της ομάδας είναι μια αξιοσέβαστη πορεία , αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά . Σίγουρα όταν επιστρέφεις μετά από χρόνια στις μεγάλες κατηγορίες , η προσπάθεια για παραμονή σε αυτή είναι δεδομένη».

Το μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: «Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που όλα αυτά τα χρόνια τρέχουν , έχουν ρίξει πολύ κόπο και ιδρώτα για να φτάσουμε στο σημείο που είμαστε τώρα. Ήρθε λοιπόν ο καιρός ο κόσμος να έρθει κοντά μας και φέτος . Κατ’ εμέ είναι η καλύτερη ανταμοιβή για όλους αυτός ο ιστορικός σύλλογος να έχει το κόσμο δίπλα του να τον βλέπει στις μεγάλες κατηγορίες. Να ευχηθώ καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες , και χωρίς τραυματισμούς σε κανένα ποδοσφαιριστή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P